(2022-23 暑假) 金州勇士球迷討論區(207)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
傳勇士想要爛網個日本仔
要射手用毛咪得
唔通
底薪是但啦, 用嚟頂J Green個位都幾fit
你可以話嗰兩件係垃圾,但4th pick都揀唔到人就唔係人哋問題,係自己問題,古仔當年都係第七順位,打咗兩年就算所謂有起色有天賦亦唔見有人話簡直係頭三位的料,況且今年亦唔算選秀小年。
嗰年大年黎架
14 pick都仲有moody
有咩消息都係記者自己9up
gm都未定
嗰年係大年,今年亦唔算小年。同埋唔好講到毛弟好勁,其實毛弟係我地勇迷大J(利申:可睇返舊post,呢度大部份人屌毛分橫移慢冇撚用早trade早著時我係力撐毛弟的)外,出面並冇話拱搶,仲記唔記得季中想賣毛弟時得馬廁一隊有興,其他隊都無人問津。
又唔好講到冇gm就乜都唔使做

可以gsw一早預左冇bob,咁冇理由未到6月30日前都零部處

同埋我唔知管理層點分工同操作,但理論上bob而家到6月30日前仲要日日返工(除非有提前離職休假),都有做嘢或做定嘢架。
傳緊嚟緊challenge 成功可以再challenge
咁猢狗咪可以無限復活?

好多人都話網球排球係有類似例,但留意嗰啲運動都係非身體接觸運動,判決爭議多數係是否出界之類,但籃球係身體接觸運動,進攻犯規/防守犯規,打手/靚block,甚至走步同最後觸球出界都好難用“鷹眼”科技解決,好多時睇慢鏡都係靠人判。
唔會掛,有乜意義
有意義呀 球證成鳩日亂咁吹
制衡下班鳩吹球證都好呀

之前鳩吹完 要硬食一個challenge去改call
然後就唔可以再challenge 球證鳩吹就無得再改
咁不如留係籃網
起碼係籃網多d上場時間
下幾年嗰pick最好送哂出去換人返嚟用
反正kerr又係出two way
主力練古 毛 pbj 已經夠做
仆+古唔係換到即戰力唔會換
同埋我地要pick無撚用
一係三方交易換到兩個即戰力返嚟
例如籃網dvd+curry細佬
噢 我理解錯咗

即係challenge 成功 可以retain 返
好似seth唔想同佢阿哥一齊打波
同埋咁換
我地一大一小換人兩小
整體高度咪仲矮左
我勇唔會要即戰力的
要留個藉口Regular比15大玩two way仔
咁換claxton同dvd
Yes
本身challenge successful與否都要扣一個暫停機會自己覺得都怪怪地
當successful,即係球證出錯點解要自己隊埋單
成日都覺得玩two way係on9既事黎
用有限既Quota去搵即食
人地嘅two way係用黎抽獎
勇士嘅two way係即戰力
熱火隻Vincent 屌打仆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞