(2022-23 暑假) 金州勇士球迷討論區(207)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
暑假簽唔到, S&T會爆hard cap
佢哋擔心咗點留班Role player先啦, 成半隊都係FA
一人一隻t繼續打波
事實係湖狗打唔打西決都好 你勝場都無分別比人掃真係好撚柒
猢迷跌落地攞翻紮沙 cp3都唔會係咁講當年快艇4:3勇士啦
嗰年冇冠一律當失敗啦
而家啲新球迷睇波咁撚弱智
今季罰球差 Lakers +428果張圖就睇得多
但原來勇士係最低-412

Warriors’ opponents attempted 412 more free throws than they did this season, an average of about five per game. The Warriors’ style of play puts them at a disadvantage, but it’s one they overcome with their other offensive advantages.
Stephen Curry wins 2022-23 Kareem Abdul-Jabbar Social Justice Champion award
人地爭住係猢區認90後
睇左好耐波
塞都偷到一場
Ja Morant 雖然你係熊仔,又on99咁show 手槍
但都希望你可以禁賽後,重新打番NBA
你入樽係好睇嘅,
呢幾年真係小咗好多呢種球員
下次想show手槍
show自己個把咪得
要trade既話係要搭返d正資產既
仆+毛+pick 換到咩

見佢仲follow緊 其他隊友

不過唔好走啦
Moody 仲成長咁
打法越嚟越似一哥
佢Playoff 重要性其實都提高咗
勇無得再玩一邊養星一邊衝冠
唔係只會重複今季既成績
真係要睇下呢個休季點樣整合
轉會窗幾時開?
經理都未有trade乜
咪係
7.1
熱水想打夠7場
古仔好撚勤力留佢呀要
唔撚係呀 playoff打得好就走
真係當公鹿on9咩,諗下都知無可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞