(2022-23 暑假) 金州勇士球迷討論區(207)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
一次3peat都冇仲話goat
人哋仲要兩次
係咁嫁啦出新卡一定nert舊野同埋要用一兩場試game plan去改用咩人咩陣smooth (換兩三個人)用死一堆人同死一個陣又係悶我真朗包皮都係半場落後先換出黎屈一兩球打到躁咪熄機抖
嗰個moment火遮眼你去交收嘅話會捉你去廁所啪
greatest of being swept
17唔係驚天黑哨都會sweep
恭喜湖狗就黎放暑假
爆閘爆得咁犀利原來都係去下一輪比人掃
咁幫佢地開猢post
po頭d圖改晒夫子收集既gif
風向轉緊去雖敗猶榮 由第十三打到西決收貨了
勇士成季玩緊2way都第二輪tim
蝗上老喇, 38碎仲想點, MJ都帶唔掂呢隊垃圾猢
唔洗mj 比手感帶呢隊波真係可以即時爭冠
肯allin唔係冇機嘅, 勇士老死木狼有隻stretch big幾啱使
超強內線先難搵你睇下76咪係你講嘅組合 但係都唔掂
真係開心一訓醒就見到0-3有冇師兄可以講下點戰勝黑哨highlight睇唔到。湖隻pelinka 唔係好搶口嘅咩,仲咩依家收哂皮可能連贏四場呢,就算輸咗都可以同我Klay一齊數手指,唔夠數就可以數埋上古時代個堆戒指
其實係,除咗PG 加Center 都仲需要一埋射手,MPJ 好多時無球走動,等機會射,仲有Pope同穩定嘅第六人 B.Brown

不過76人問題係 harden 一入季後賽就好海鮮,JoJo 直頭跌曬watt,有MVP後就食哂屎咁。

所以未必唔得,但76人仲係一陣柒味
我邊到有寫占
Scott Foster
塊俾人撞跌都唔吹
湖金身體毛foul
不過都係輸
猢狗太監不用分那麼細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞