(2022-23 暑假) 金州勇士球迷討論區(207)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
老闆先係想要兩條timeline
Bob係想兩條timeline long term發展
老闆就覺得比得咁多稅緊係win now
所以今季一定大清洗aim冠要即戰力 好大可能賣走d有future value既球員 kuminga moody
係掉轉, Bob一直想把握三巨Kerr時代贏多幾冠, 反而Lacob想Curry退休之後繼續搵錢先玩two timeline

嚟緊係咪Allin好難講, Trade走懷算係老闆妥協嘅第一步, Bob走咗廢鳩同Klay嘅續約都未必咁順攤
咁死快啲 kerr唔係gm料
是旦啦
反正繼續俾Kerr教都係死
試下用新教練可能有奇效
除非完全重建, Curry未退休佢唔會走, 要Win now嘅話出面冇比佢更好嘅教頭
咁咪換教練 比佢做gm做乜鳩
Btw你咁樣換血 bob走左 如果綠湯走 kerr都走 你估你仲留唔留到大清
點解留唔到
仲有3年死約
除非佢自己走人, 換教練肯定要有Curry批准
Trade me事件重現
仲要講緊新人老將都唔係好融洽
得返佢係到慘撚過那年十八
同埋我唔覺得大清會同意換教練
好似話由我勇名宿鄧你肥直升
當年既大腸俾佢搞撚死左
睇撚住Nash晚年career俾佢浪費曬
Bob
kd 出story 貼佢同Bob拎champ時影嘅相
睇嚟kd同bob關係唔錯
老老實實
玩奪冠就trade走d pick算喇
呢樣真係睇老細介入咗幾多喺球隊發展上面
我覺得本身就唔應該介入
如果唔係不如自己做gm算
如果trade到allstar
古都忍痛送走
Brown既左手控球上季總決已經比勇士既防守針對性部署搞到佢係咁失誤,一年過去,佢又一次衰係同一樣野手上

不過Brown都27歲,呢個年紀仲有冇可能練到控球
係就碌柒了,十五大以前係大腸做gm整到一pat屎咁
仆呢個暑假增吓肌練吓防守好過啦
臨尾個幾年睇住nash同回春hill打返入playoff最後都係唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞