(2022-23 暑假) 金州勇士球迷討論區(207)Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
鬥快出局算唔算大戰?
季軍戰都係黃綠大戰

尊重
有能力戰勝黑哨先有資格話自己係爭冠隊
金塊熱火有勇士冇就係咁簡單
熱火殺人誅心
真 勇士要再進步
唔好哂左Curry最後既光陰
佢自己應該都想燃燒埋佢
二當家如果擲多1,2場6
起碼仲有多幾場打下
下季要減佢上場時間
係時候準備接班
條友今年暑假唔可以俾佢再偷懶, 話知佢有咩心理問題, 暑假唔練波季初個狀態差撚到
練左一季
PO得38%FG
真係老了
你唔洗覆二哥
留得係度耐少少都知佢鳩嚟
唔洗認真
1999年試過 不過嗰年係縮水賽季 常規賽得50場 所以排名同實力好難作準
常規Klay其實都表現ok

但同意講法係揾人準備接班

問題嚟啦,假如Klay肯bench出發,係應該揾邊個頂佢位首發?

Poole? 防守一pat屎,係冇心守加守唔到呢下死,覆佢撘埋Green出,會唔會係場到打交

毛?雖然常規賽俾人雪,但季後賽Kerr 肯落就知毛有過人之處,唔單只心態成熟,身型上又好過Poole又hustle,但相對仲係新仔=raw,未必短期內有太突出表現,但要加快升經驗值都只能夠咁做。

間接影響,假如要補到Klay防守上表現,個人認為係出毛先有較大機會追到車尾燈,位署上無可厚非。但古 見毛竟然可以有個bigger role,會唔會諗埋一二面勇睇重毛多過自己又係令一個問題

總之今季真係多事之秋
假性先發咪得
Klay防守都唔好得仆幾多
毛都經過PO洗禮,第三年係時候爆發
Klay真係留力射3分同過夾硬上咁多
兩輪play-in + 四輪playoff
砌低東一 東二
JB 應該係最理想嘅隊友

如果JB 同呢隊淘寶隊友champ嘅話
歷史地位想像唔到會高成點 應該屌打咗佬域司機嗰個

跟住尷尬嘅就係英雄了無我班undraft 打到曉飛
佢肯接受角色轉變其實後唔後備冇所謂, 講真就算古話trade me都冇講過一定要打正選位, 只不過隊波嘅老屎忽文化越嚟越難頂, 如果說服到Klay退落嚟某程度都算隊波表態俾機會新仔上位

如果暑假trade唔到個二佬返嚟嘅話, 可能真係要搏一搏擺Poole上正選, 睇吓佢個心態仲有冇得救, 俾佢打返起個交易價值去到trade deadline前再考慮係咪Allin
如果查哥仲喺到應該可以解放到古
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞