腦場2TB SSD 跌到去$899 (3)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
同問
618有啲乜鬼卷送
減多百幾銀
至於話有乜分別我都唔太識
本來我都諗住買p44pro, 見799 2t
但係諗諗吓我應該用唔出有乜唔同
所以揀個平啲嘅
本身ps5 有條980 pro 2T 買依條換個條出黎擺電腦都唔錯 雖然電腦有條512gb 980 pro 做bootdrive
你可以買定先
個兩條980遲早0E
擺ps5個條amazon平買 諗住擺遊戲冇所謂
Bootdrive個條就危危地用左幾年tbw都差唔多
不過個條好早買落 好似未轉主控 唔多似會出事
當然唔係工作機 都係打下機同train下野
搵唔到799 2tb
618特價
過咗應該個價回升返小小
要等一排再平過
以為今日聽日同618都一樣價
大廠自家旗艦產品 我覺得值得俾多d買system穩定性

acer就揾oem廠封裝 料雜唔一定咁靚 上面有講大陸人成日認唔到

當然拎黎做副drive就話知佢 平最緊要gm7無dram平多100羊 仲有貨的話

唔介意慢PCIe x1都可以轉
黃金850X跌穿999
ADATA XPG GAMMIX S70 BLADE 2TB PCIe Gen4x4 M.2 2280 呢隻買唔買得過
799$
法x
KLEVV C930 2TB
$949
見到大6仔話hp fx900plus micron dramless都係羊499唔使食長江gm7或者fanxiang 不過查返好似得presale有呢個價

買嚟steam deck 用
過幾日到貨睇吓有冇中伏
而家我見599 2t
499 應該係活動價
不過呢排ssd 都係跌
話唔定過2日又499
又或者無端端又派啲乜優惠卷之類,可能平過499都唔奇
佢同GM7000好似一樣 可以兩邊睇下
係一樣 睇錯條友講fx900p將pro同plus撈埋黎講
一樣長江料五年保 唔使理 acer個499保持得耐好多
ps5 換ssd 散熱邊隻好. 好似好多選擇
退唔退得切?
師兄買得好貴
真勇士
睇真啲同2tb唔同 今次係Micron
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞