腦場2TB SSD 跌到去$899 (3)

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
咁都係買返Sn850x算
多謝晒巴打
邊度買799?
法x
漢x
仲會跌?減產啦喎
Thanks, price 訂購仲有得減十蚊
減產好似吹左好耐
有國產長江搞亂檔打價格戰
唔係吹,除咗三叔企硬之外間間都有減產
三叔上個月出完財報,蝕到仆街,終於肯認低威減產
京東Acer Predotor GM7 2TB 499人仔
屌兩條行Raid 0裝game真係爽爆
不過raid 0 random access 會差過就咁一條好多
GM7000 4TB 有4GB DRAM 1599人仔
邊到有?搵唔到
同問...謝謝
京東618預售
GM7係無DRAM+長江
不如GM7000, 有DRAM+美光, 2T 599人仔
呢期大陸反制老美, 美光比大陸制裁, D廠清緊手上既美光貨
想問下M2 ssd螺絲幾大到屋企冇螺絲批開到
2mm 手機配件鋪或者特賣城買盒換頭個d精密螺絲批 應該三十蚊左右
唔啱size小心唔好監粗黎扭到滑牙
GM7000係咪用黎行windows都完全無問題?
無問題呀, 主控IG5236 + TLC, 都係大路野
= AData S70 Blade = Klevv C930 咁上下
有D人話呢款英韌主控易出事,容易認唔到隻SSD(大陸講既掉盤),反而無dram既GM7用聯芸主控無咁易出事
gm7行長江

gm7000先係好野
m.2 係埋個名度都要問
其實長江嘅nand flash唔差,甚至領先同行第一個發佈232層,可惜美帝制裁曉飛都冇用
佢最大嘅意義就係令我哋用到平價SSD,你諗下一年前三叔980 pro 2TB賣幾錢
Clone win 7機係咪應該用舊款d 既2.5吋例如 mx500?

買咗隻新出d既wd blue clone完成日detect唔到boot drive
後悔上次amazon sn850x 4tb 減到299 無買到
依家香港買要貴成千蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞