[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (34) 我就是高達!

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
又準備炒到扑街,街舖都起碼400
FM 本身貨少
暫時pass
覺得會double
唔係唔得
而係唯一有可能因為BOB柒而寄刀片嗰班好多仲喺度吹緊高達主角要係男人論
班友連2期OP Yama畫埋出腸話係用狸貓視線寫都仲要死撐話啲歌詞啱BOB多啲所以BOB先係主角

其他人好似跟班妹配音咁就係鍾意佢柒嘅又點會因為佢繼續柒寄刀片
其實鮑伯唔柒 第一季佢為左保護紅毛俾鐵騎吊打反而覺得佢輸得好man
佢後尾出走其實都係用佢自己嘅方法反抗緊佢老豆 而且平心而論佢技術一啲都唔差 三次輸都係輸比高達
佢打鐵騎嗰仗更加係顯示佢打左兩次高達之後進步係快成點
好期待大哥從天而降,之後響起meteor

一出圖就覺得兩部個design有啲似
鳩估Bob最後揸高達燒壞腦死/比狸貓射死
啲未進化嘅古代猿人係咁

女人做主角有乜問題,仲吸引咗

不過睇死呢班廢柴連刀片唔敢寄

最多攬住個keyboard係度無能狂怒

呢部野好神秘 啲量產bit出商品咁收收埋埋 反而呢部野明顯有來頭都唔掩飾下
原本以為佢黑白灰係因為設計未定案 家陣睇應該係真係咁嘅色
古爾大哥7左成季 一定要比佢型返次
最後老母同艾莉團聚
米米同狸貓百合end

最後一定係風靈覺醒,艾莉打柒老母
係咪團聚 (data storm)
個名直接同你講係黑色
schwarz
完美解讀
最後結局全員重傷
靠 GUND arm 重生
一齊變高達
頂,我都差啲load唔到
覺得老母嘅寂靜零係反向俾艾利上狸貓身

以下鳩估:
風靈大破
老母想發動寂靜零
但係艾利錫個妹, 唔肯上狸貓身
風靈(艾利)消失
老母俾其他人討伐
武裝機甲LINEBARREL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞