[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (34) 我就是高達!

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
但係4號好似已經用殘左,無得唔死喎
呢個係ceo角度 好正確

當你自己係4號 就算知身體捱唔耐
都未必想咁早死住
除非死死下 長期卧床
可能佢自己都想死,係死前得到少少安慰唧
Btw4號同地球藍毛思想幾似,都係呻狸貓點解同佢地唔同
我都以為係 以為佢地唔想俾人知係恐怖份子所以揸呢兩部
嗚……. 唔好再講
其實人設講,今次真係幾差下

真係靠聲優表現搭救(特別係今集),同埋劇情嘅突出點去搭救

雖然高達系列確實一直機設大於人設,但今次既然allin曬去角色互動上,可唔可以設計好少少啲人

Bamdie又唔係冇呢方面嘅人,求其係im LL搵幾個人都得啦

仲有件衫真係好撚樣衰
就係佢太想賣角色所以畫太多個,啲戲份冇可能夠分,根本連名都唔記得
幾時出個傑利特
大家都變曬數據?
等艾利唔再孤單一個?
細佬有潛力做尊尼
大聲講冇料到
可以換個角度理解係, SOSO未死, 仲可以實現到自己夢想去返學, 可以有機會有個好老婆, 仍然有陪喺佢身邊嘅家人, 唔需要背負詛咒, 所以SOSO仍然有能力自己爭取幸福
但ERI無, 因為已經死Q咗
其實麻醉槍打心臟應該都會死啦下話
心臟麻醉喎
應該快過子彈添
諾蕾亞開到lv3+一部Gunbit, 佢可以唔開Score 1打2 0傷換一部, 其實都有啲癲
我最鍾意呢套野係大部分人技術都唔會話差

唔會有強行set個戰力比出嚟,比啲老害出嚟嘈邊個好打啲

以前啲傻鳩硬係要比邊個勁啲咁

你睇topgun都唔會話湯告老師係勁過冰佬啦
富田同鈴代似? 你係咪想講鈴代同高田憂希(杰特克果個雌小鬼)?
MS駕駛技術有米米包底
我同意

同埋老母講Eri係狸貓身邊個句聽得出佢覺得幾幸福
成日都覺得套嘢將所有budget轟咗落狸米同風靈度
狸米人設由身型到性格同配色全部都好精緻 每一環都一凹一凸拍埋啱啱好成對
啲畫又係 就算今集啲人話崩崩哋 一去返狸米風靈度都仲係是但cap都靚

但係其他配角 人又好機又好 全部是鳩但有啲嘢睇到就算

BTW本來以為啲柒校服除咗cosplayer冇人會買
點知官方出張沖繩戲水圖再加碼推米米襪褲
班百合黨即刻話爭住科水買兩套返屋企自製狸米扑嘢場景
情況有d似code geass
好多角色,但多數閒角只會維持最低限度嘅人物描寫
係,個兩個

我唔靠聲優名分唔到

鈴代係金毛班女團同肥妹爭仔個個吧

兩個真係爭個馬尾

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞