[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (34) 我就是高達!

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
唔算 師匠真面具男
扮壞人扮左大半太野
點會
水星radio跟班妹個配音都話BOB個賣點就係屢戰屢敗陰功豬
想睇佢可以點柒落去

呢個時勢反而寫到BOB變主角搶走狸米戲份先會收刀片
Btw今集宇宙格劍幾有0083 GP01打GP02個段格劍影子

新風靈本身都成部gp01fb咁啦
嗰陣佢岩岩係深山出黎綠4咁好樣對佢好少少已經拐左佢番屋企啦家陣俾白毛教育完就冇咁容易
其實套野應該學Full Metal Panic咁出番一季校園篇淨係講學校生活 Bamdai跟我講下一個財富密碼就係呢度
話時話,三巨頭嘅MS設計都幾反映咗佢哋背後嘅思想
點解唔可以寫大哥嘅存在有意義得來又唔搶主角先
個身體已經揸唔到高達
仲留喺度做咩 純溝女?
其實鐵血名瀨大哥都寫得好好
點解咁諗
暫時覺得大哥間公司係咪部部機都唔識飛
溝女一個揸高達一個
鐵血唔係第二季on99
本身都寫得幾好架
好似話大哥間公司係行大件夾低食路線
佢似想高難度挑戰溝嘉美尤
FMP有五期未
講笑大哥應該係行橙叔路線
5號溝狸貓只係腦細叫到, 例工行事
真正令5號感興趣似乎係嘉美尤
依幕用心少少睇就知狸貓潛意識已經開始抵抗”進一得二”依句咒語

識得嘅人因為自己死左,仲要以”我保護who who “嚟安慰自己。個心因為老母同風靈嘅教育,唔能夠自然接受自己傷感。

依幕簡而有力我諗大河內係想透過依幕話比大家知一個人嘅扭曲係源自老豆老母自以為嘅”祝福”
同埋外觀都偏霸道,同大哥老豆性格都似

佩爾就偏陰濕同偷用禁用技術,想暗中改變秩序

金毛公司就比較「建制」式,即係傾向維持秩序
屌你

Load咗陣先load到邊個係嘉美尤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞