[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (138)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
啱呀, 有野唔講淨係負評loser所為
偷偷負評小毒撚

好嬲,好嬲

但係唔敢出聲,只係夠膽細細力咁掂吓個負評掣
呢啲垃圾都唔知道耳聾定閱讀理解0分定真心弱智, 先唔講啲器材之間個聲底差距分別在邊同所謂推唔推到先, 玩得串流要方便咪手機攞, 戴得舒服咪e5000攞, 有人覺得z1r先叫好戴嘅我唔會回應你,點知道你對耳咩構造我從求方便舒適聽下歌姐, 負評果啲係咪依家先想從推到與否方面入我?
就咁睇返好似比人負評個個仲嬲過負評佢個個 如果係真係唔介意就唔會咁留意D負評咁上心 反正負評都無咩用 得個數字show出黎
呢度係討論區,唔理正負評都好,正確嘅討論風氣係應該留言討論,咁大家先學到嘢

同埋我上面係笑緊啲好嬲好嬲而唔敢出聲嘅人,就算你當我哋係好嬲好嬲都好啦,但係我哋就係夠膽出聲,佢哋就係唔夠膽出聲嘅偷偷負評小毒撚 

個重點係"唔敢出聲,只會偷偷負評"
講真, 玩呢啲野嘅人已經少, 你估真係咁多有ac嘅cdrom日日睇住呢個po咩, 睇真啲負評數黎黎去去係一個範圍就知道係果幾丁友
講真呢度係討論區,如果想圍爐嘅話不如玩 fb,tg,一唔滿意就踢咗佢

嚟得連登吹水就一定預咗有正,反意見,同意嘅話出句聲支持吓,唔同意咪講吓自己意見囉

真係唔知啲人係怕醜定係點
其實你同呢啲人講呢啲懶係要理性討論嘅野係冇用, 你要知道除左堆真心垃圾外, 廠方代理商家都有mon住 另外依家呢度都係圍爐性質啦, 不過連登踢唔到人咁解姐
fb醇音group同wem group 好重圍內打飛機味,冇咩人屌耳機問題,有咁貴買咁貴,再唔係買堆100蚊左右chi fi垃圾再整個濕9單手會舉高隻手自拍,好撚on9
醇音果啲你預真係志在晒命或者係查理啲人自推自導, 因為查理本身賣線同個群真係好多有錢老, 不過我作為一個只係想玩隨身音響嘅見到啲晒gear得黎又要影自己戴咩名錶或去邊間店食野打卡嘅堅係頂唔順, 我想知道啲野咩聲依家只會親身去啲店玩唔再問人點點點
老實講其實我覺得有時d留言既負評係同留言段野個既態度有關多過內容問題
呢個真,之前我都同過一位巴打講過
見你哋有時介紹同討論d嘢根本冇乜問題
因為一兩個負評就好似發曬癲叫春咁
小貓幾隻hater負評就咪鬼理佢哋啦
係真係多有錢佬,好幾個你一睇佢地fb有寶馬林寶,d新手入去真係教壞,成個group真係高質素評論器材冇乜,反而台灣個d正常好撚多,至少唔會好似香港班撚樣日日打飛機,拍埋去台灣真係一見高下
台仔PTT其實打飛機都打得好勁下, 不過啲文會長啲詳細啲咁
同埋多數會一開始就講清楚自己setup係點, 唔使你估估下

香港group就好多借分享之名PO張相出黎實際為哂命咁
我覺得單手會又唔係咩大問題嘅
起碼可以睇下其他人用緊咩配搭又可以睇下人哋聽緊咩歌,都叫做有啲嘢參考下
不過學巴打你咁講特登影埋隻錶或者揾個軚盤嚟做background 借啲意曬名錶靚車就真係好on9
仲要加咁多器材駁黎駁去,想問下唔會失真咩?聽埋d味精野又係到打飛機自我感覺良好,又綁到個計時炸彈咁出街又重,首歌都唔係原音咁濟
係,巴打一矢中
pin 厲害了我的国
戴返頭盔先
懷疑咋 未confirm
真,其實唔洗咁上心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞