[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (138)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
有冇人試聽過XELENTO 2?
一來小眾野冇人理,二來個質素仍然係值
試過三次,我都係鍾意 advar 多啲
去到5k-10k都唔夠佢揮咁誇
佢話 10k 都唔夠佢揮
kse有D難搞 佢又唔係唔好聲 但隻玩法好令人卻步 無論1200又好1500又好都要一抽野又線又amp再加source咁拎出街 如果佢肯加埋藍芽接收function落1500部dac/amp到 用電話射D歌過去咁會方便好多
睇人啦,唔介意做炸彈人其實唔會有你個煩惱
所以都係變成小眾
Sony啲player係咪通常會跌價?
想睇A306
基本上所有電子嘢都會減價

早買早享受,遲買平幾舊
一隻比 A4000 更 V 既耳機,比多少少細節就吹到 5K 樓上,直頭皇恩浩翰咁款 btw,隻 IE300 仲 V 過隻 A5000
唔一定嫁 fitear 都試過加價 跟住pw 條Orpheus 一加加成2皮
我都覺得打全部5-10k 就未必有可能 但佢話同ect show room 5-10k比我又覺得唔可以排除可能性
真係,A5000係唔錯但唔好吹太大
5k樓上好幾隻都唔夠佢咁耐聽,我又唔覺有幾v
呢個一定,凡事都有例外嘛
即係 campfire,634 嗰啲
想搵 iphone > usb b 線,有冇邊隻抵用

定係買 usb c > usb b 再加 adapter 駁 iphone 好?
計唔計耳牛先
用緊Sony XBA H3好多年, 想換過隻

想問以前有堆Sony XBA A3 N3 之類一千蚊有動圈加動鐵, 依家係咪已經冇依啲價位既貨?
見IE100 pro / IE 300 全部都係動圈, 聽pop 會唔會差好多?
應該唔計啦
ie200 啱啱新出,評價幾好,可以試吓先
Music cafe shop pro 6月結業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞