[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(7)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
LM 好少可追到post

既然係咁
一齊多D留意
黎緊可能又有個巴打準備成功

學習緊呀麻你既樂觀

我個人真係冇乜煩惱
唯一最易受影響就係另一半既情緒
所以我都學習緊要再樂觀啲

另一半情緒真係好易受影響,跟住就做埋心理輔導頂

最慘係好易比佢地既情緒再影響埋自己
依樣就真係頭都爆

呢樣係我地正能樣既唔好處,條女有機會變得依賴

我中意比女女依賴
不過唔好變到on99咁就得

男人老狗留指甲
再唔剪就成隻同你起左佢

老實講, 我覺得你既機會不大, 平常心去面對啦, 你咁緊張反而唔好。

你講既機會不大係指我咁緊張會搞到機會不大丫
定係佢根本就唔中意我

但係之前係佢比signal我架

我同你一樣, 有女仔fd d就沉船。 佢比signal你只係代表佢唔抗拒你, 你地如果相處耐左, 你唔搵佢佢都會搵你傾下, 同埋傾時係有feel岩傾, 咁就大機喇。

宜家你個情況似係佢對你無咩興趣, 如果你未攤牌的話, 可以唔好咁沖動, 慢慢傾下9up下先。 你成日咁緊張好容易令到人覺得煩厭, 已經開左個尾。 我以前都試過你咁, 所以你搵d野分散下自已, 打j打機溫書溝第二條女又好, 總知平常心去面對, 雖然我都知難

我而家好冷靜呀 無煩住佢呀
我諗住搵多佢一次 如果都係不讀不回 or未topic end就藍剔
我就自我收皮

我texting真係唔得
我面對面好好多
所以我先想約佢出黎
但係text唔熟又無可能約到佢

我覺得你試下過一排當約fd咁約佢出黎食個飯, 咁到時你咪可以面對面溝通。如果食完個飯都無feel, 咁咪收得皮, 有feel的話就可以繼續溝。

但係我驚隔太耐 如果佢真係對我有feel 會淡左
同埋會比人溝左
因為已經唔係第一次愛得太遲了

我覺得現時為止
唔係好睇得出佢對你有feel
所以你都唔好再一直諗住佢對你有feel既前提下做任何野
諗下點樣可以令佢重拾對你既興趣重好啦
原post 勸文個到可唔可以修改一下??
我覺得去到呢到,應該都有進一步既結論...或者詳細少少。
提議黎既姐...

下個post執執佢
因為次次都去到99x先知要出post
所以冇特別執就搬字過紙

講太易, 做太難
份人太執著

點解你會知佢只係想做fd

唔怪得啦,我仲係度諗佢當你係fd你都知,係咪掀開咗底牌,都係個句,開咗底牌個局就完

點樣唔開底牌情況下追?基本上你成日whatsapp佢/flirt佢 佢都知咩事啦

女仔有時唔係咁諗
我女朋友就特別遲鈍
唔知我對佢有意思
所以就比我突襲成功
抄完牌第二日先搵佢
但成個傾計 flow 好奇怪
太單方面 得我主動講野
我諗都係洗洗睡好了

雖然前晚咁岩同一個站一齊落車傾得比較多

因為你地完全唔識
所以要搵到一個trigger去撻著係一啲都唔容易

🤔🤔🤔

你諗下
如果有條女冇啦啦抄你牌再wtsapp你
你都未必日日同人keep wtsapp啦
(重要女仔唔一定睇樣
唔似男人咁見係靚女都會的起心肝去傾)
有冇推得咁快呀
btw, 我之前講個個攝時間
好似唔搵我攝了
是咪可以專心工作?
有冇推得咁快呀
好似唔搵我攝了
是咪可以專心工作?

最好係咁
工作>掟鏢>識新女
原來7了,睇黎會長駐連登感情台

既然係咁
一齊多D留意

學習緊呀麻你既樂觀

我個人真係冇乜煩惱

依樣就真係頭都爆

我中意比女女依賴

我都係,變到on99條女就飛你架啦

細過讀書無教,原來市場真係有咁既demand

唔怪得啦,我仲係度諗佢當你係fd你都知,係咪掀開咗底牌,都係個句,開咗底牌個局就完

點樣唔開底牌情況下追?基本上你成日whatsapp佢/flirt佢 佢都知咩事啦

女仔有時唔係咁諗
我女朋友就特別遲鈍
唔知我對佢有意思
所以就比我突襲成功

未必架,我有啲朋友就好多女性朋友,成日wtapps久唔久出街咁,但佢地冇追佢既意思

我個人真係冇乜煩惱

依樣就真係頭都爆

我中意比女女依賴

男人老狗留指甲
再唔剪就成隻同你起左佢

一日唔算長,等埋聽日睇下有咩得意野再share俾佢

咁所以係聽日佢唔覆我 我後日就搵佢?

都可以試下既
不過如果佢都係唔覆既
咁就算啦

當中有啲野係錯左
不過可能你唔發覺
又或者人地可能試完唔啱

都可以試下既
不過如果佢都係唔覆既
咁就算啦

當中有啲野係錯左
不過可能你唔發覺
又或者人地可能試完唔啱

好難

都可以試下既
不過如果佢都係唔覆既
咁就算啦

當中有啲野係錯左
不過可能你唔發覺
又或者人地可能試完唔啱

其實人地試完唔啱你自己都會感覺到,不過唔想面對咁解
有冇推得咁快呀
好似唔搵我攝了
是咪可以專心工作?

最好係咁
工作>掟鏢>識新女

唔知點解我掟鏢冇女識
但我朋友掟鏢會有女女問佢野
利申:唔毒

依到冇野多
人多
計仔多
意見多
點都會幫到大家

既然係咁
一齊多D留意

學習緊呀麻你既樂觀

我個人真係冇乜煩惱

依樣就真係頭都爆

我中意比女女依賴

最緊要係條女喎好依賴到過晒火

女仔有時唔係咁諗
我女朋友就特別遲鈍
唔知我對佢有意思
所以就比我突襲成功

未必架,我有啲朋友就好多女性朋友,成日wtapps久唔久出街咁,但佢地冇追佢既意思

無錯
同普通女性朋友wtsapp係好正常
同埋出街都冇乜特別
所以真係唔駛咁擔心
除非你下下都做到好明顯

我個人真係冇乜煩惱

依樣就真係頭都爆

我中意比女女依賴

男人老狗留指甲
再唔剪就成隻同你起左佢

係人見到都會定形

一日唔算長,等埋聽日睇下有咩得意野再share俾佢

咁所以係聽日佢唔覆我 我後日就搵佢?

都可以試下既
不過如果佢都係唔覆既
咁就算啦

當中有啲野係錯左
不過可能你唔發覺
又或者人地可能試完唔啱

你真係做到?
真係可以就咁當番佢係你朋友!?
我一直由post1留意到post7 見到好多case d人太上心,因為我以前都係,所以睇完好似望返以前既我 不過宜家對感情野冇哂幻想,撩女仔更加唔太上心,都唔知算唔算係好事 之前鐘意親d女仔一係就有仔冇得追,一係就派卡比我 所以我已經都冇哂興趣係感情放太多心機,正如樓主所講:係你既始終都要你既

依樣就真係頭都爆

我中意比女女依賴

男人老狗留指甲
再唔剪就成隻同你起左佢

係人見到都會定形

我個人真係冇乜煩惱

依樣就真係頭都爆

我中意比女女依賴

最緊要係條女喎好依賴到過晒火

我條女就係咁我頂唔順分咗
我一直由post1留意到post7 見到好多case d人太上心,因為我以前都係,所以睇完好似望返以前既我 不過宜家對感情野冇哂幻想,撩女仔更加唔太上心,都唔知算唔算係好事 之前鐘意親d女仔一係就有仔冇得追,一係就派卡比我 所以我已經都冇哂興趣係感情放太多心機,正如樓主所講:係你既始終都要你既

追post追到樓主出埋pool 唔知幾時到我FF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞