[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(7)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
我返黎啦 我諗通左啦
多謝大家之前既回覆
而家我諗住搵多次佢 唔得 就收皮了
反正呢個世界有D野 係無得強求
同埋佢唔得咪下個囉 岩唔岩先

同埋朋友方面 今日我同個frd傾左成日
我已經明白曬了

我諗今次係一個機會 令我蛻變
同埋將我之前好多既心結 都解返開曬

可能 咁樣就係個天 要我係呢段感情學到既野

再次多謝各位巴絲之前既回覆

有時個天比左機會你,但自己做得唔好一樣係會收皮的

我覺得第一樣係要欣賞左自己先,做好左自己自然可以吸引其他人,所以唔洗強求(脫離塵世心態)

係 自信係想人地鐘意既重要條件 當然唔好over
不過靚仔可以冇
尋晚佢無啦啦鬧我
話我做乜問其他女仔既野又cap圖
打左一大段野黎大概話好大壓力
又話我好多目標乜乜
話我鐘意佢佢又叫我唔好再講
依家block左囉

同埋可以鼓勵下佢, 男人應該都鐘意

搭單問 女仔呢 好唔擅長處理人地負能量

女的話應該係想有人聽佢9 up, 同埋都係鼓勵下佢, 比d意見咁, 同男既應該係差不多。

之前睇過資料話女人講野主要係想人認同佢

重點
即刻記入腦
有時唔知應該點應先會比較好
多啲認同都係幾好既方法
(當然合理先會咁做)

女仔好多時唔係想解決問題
係想呻
男仔聆聽下就夠,唔好急著幫佢分析
認同佢就夠

有時太理性
應該都做唔到依樣
睇黎我要多多學習先得

其實男同女呻我都傾向講方法幫佢😂 講下佛「計」
有時自己呻完都想人地講到啲有用既意見 而唔係講埋啲唔好傷心果類

可能我性格傾向男仔

我諗對住男仔講佛偈應該幾work
始終我地要既真係意見同方法
唔係純粹既認同

我返黎啦 我諗通左啦
多謝大家之前既回覆

我已經明白曬了

有時個天比左機會你,但自己做得唔好一樣係會收皮的

我覺得第一樣係要欣賞左自己先,做好左自己自然可以吸引其他人,所以唔洗強求(脫離塵世心態)

係 自信係想人地鐘意既重要條件 當然唔好over
不過靚仔可以冇

自信係咩黎? 食得嫁?
我番黎lu
今日冇咩特別,可能因為多人唔係單獨出去
變左普通fd飯聚圍威喂
但佢今日無啦啦Whatsapp彈左句傻豬出黎嚇左我一跳

傻豬
咁剪傻豬你點應佢
有冇後續

都係普通覆番但加個慘豬喊樣扮下可憐
因為果陣我係為左某件小事講句sry
跟住佢先咁講
唔知點解成日反射性動作想帶過左先

同埋可以鼓勵下佢, 男人應該都鐘意

搭單問 女仔呢 好唔擅長處理人地負能量

女的話應該係想有人聽佢9 up, 同埋都係鼓勵下佢, 比d意見咁, 同男既應該係差不多。

之前睇過資料話女人講野主要係想人認同佢

重點
即刻記入腦
有時唔知應該點應先會比較好
多啲認同都係幾好既方法
(當然合理先會咁做)

女仔好多時唔係想解決問題
係想呻
男仔聆聽下就夠,唔好急著幫佢分析
認同佢就夠

有時太理性
應該都做唔到依樣
睇黎我要多多學習先得

其實男同女呻我都傾向講方法幫佢😂 講下佛「計」
有時自己呻完都想人地講到啲有用既意見 而唔係講埋啲唔好傷心果類

可能我性格傾向男仔

我諗對住男仔講佛偈應該幾work
始終我地要既真係意見同方法
唔係純粹既認同

例如咩佛偈??
扮工絲打入黎食下花生

食完花生拋下磚

等我搬番隔離A0 post d煩惱過黎先
自己A0 唔知點解成日一有機會發展就覺得有壓力想縮開
好耐之前有個好男仔追過我 我都覺得話題好夾好岩傾 甚至情人節都有單獨出去爭在未一齊
結果冇幾耐就覺得有種無形既壓力 一唸起就好似透唔到氣咁
最後我hurt左個男仔 之後keep住冇拍拖有時唸起先開始後悔
依家事隔兩年,同樣既情況又再次出現了
唔想再後悔

我覺得今次你覺得有d feel既, 咪試下一齊, 當係比機會人地, 亦都比個機會自已。

一開始咪拖下手, 咀下面先, 如果都係覺得抗拒, 咁咪分開囉。 比小小時間自已感受下

多謝巴打意見
我會試下唔唸咁多 依家身邊d fd 就連屋企人都叫我試下 賣女咁款
有d咩再update
尋晚佢無啦啦鬧我
又話我好多目標乜乜
依家block左囉

唔係chur 係佢鬧我識其他女仔

一日已經好勁
尋晚佢無啦啦鬧我
又話我好多目標乜乜
依家block左囉

唔係chur 係佢鬧我識其他女仔

又rejeect你, 又話你識其他女仔, 佢已經將你玩弄於股掌之中, 收你做兵
其實人慢你慢人快你快冇乜用
最好緊係人地好得閒個時唔覆佢

有必要咁攻心計嗎

事半功倍⋯⋯

Work架呢招
如果條女對你有興趣
冇既話用呢招等玩完

由0去到有興趣係最難
少少興趣去到好有興趣好易

所以做番自己最好

但溫柔細心幽默好多女仔都受

依個真
所以一定要學下依3樣野旁身

呢3樣正

即刻狗衝左

搵唔到唔狗衝嘅奶油

即刻狗衝左

搵唔到唔狗衝嘅奶油

唔睇唔覆慘撚過睇左唔覆!

咁先好, 等你早日死心, 無謂曬時間
我已經確定左啲野
亦都令我決心放棄
我唔會再有心追佢
以後都係單身狗算

男人老狗瀟灑啲
我返黎啦 我諗通左啦
多謝大家之前既回覆

我已經明白曬了

強調,你地未一齊係唔應該有感情
我想問一個問題 比人reject 左之後 仲會再做一排同事 其實仲會唔會有機 之前都同佢有講有笑

你都識講比人rejected
咁重點會無啦啦又有機

但我情敵比人reject 而佢又會同我鐘意個個做多一排同事 驚佢地有機姐

其實冇得驚
有時啲野
唔係你
就係第2個
你都控制唔到
其實人慢你慢人快你快冇乜用
最好緊係人地好得閒個時唔覆佢

有必要咁攻心計嗎

事半功倍⋯⋯

Work架呢招
如果條女對你有興趣
冇既話用呢招等玩完

由0去到有興趣係最難
少少興趣去到好有興趣好易

所以做番自己最好

但溫柔細心幽默好多女仔都受

依個真
所以一定要學下依3樣野旁身

由有興趣到0 先難
而我就做到了 yeah

人chur人
chur死人
尋晚佢無啦啦鬧我
又話我好多目標乜乜
依家block左囉

好撚有問題喎佢
神佢鬼又佢
啲情緒咁反覆
又彈出彈入
巴打離場啦屌
識著依啲人真係拿屎上身嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞