[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(7)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

依個真係神話黎
好難想像有人可以咁撚癲

唔抗拒你?
收兵?
真係要等絲打分析下
得左米既你都唔好恃住佢lum你而chur佢
我就係一個例子

巴打果陣點chur佢?
一齊左重因為咩原因而chur?

明你感受
好自然就會去控制/去逼
跟住就

我自己都驚依樣
點先可以避免/改善到

我其實真人好感性的
同埋有時個腦會成日亂諗野

咁似我既 你係咪拍拖係女仔性格架

我自己都驚依樣
點先可以避免/改善到

我其實真人好感性的
同埋有時個腦會成日亂諗野

咁似我既 你係咪拍拖係女仔性格架

咁既人
飛都飛唔切
你應該開心先係

有冇人同我一樣唔鐘意秒回 拖番十幾分鐘先覆/半個鐘 唔係代表我唔鐘意佢 只係想拖長個時間講野
利申:巴 有冇絲都係咁樣對你心儀既男仔

我問過朋友
佢既答案係
見到咪覆囉點解要拖
但我最近好得閒
所以有人搵我一定睇到
變左瘋狂秒覆人

我已經墜落到唔想好奇
約去幾次都唔出
每日每send msg加埋都唔夠10句
係我同佢加埋唔夠10句
我已經收手
你覆 我覆 你唔覆 我唔會再主動搵你
攝時間mode

點解會搞成咁 之前太chur

冇chur過
我一路都係攝時間心態
呀嘛佢好清楚
不過諗住出黎食下飯傾下睇下有冇得發展下嘅
但約極佢都唔肯出
咁咪唔好出囉
我又唔係冇左佢生存唔到
同埋我呢排忙到死都抽到時間
佢點忙都唔人冇時間
利申 佢學生 我返工

呢啲真係唔好太上心 我諗時候仲未到 得閒wtsapp傾住先 邊行邊等 可能會有更好既出現

同佢溝通唔到
當初傾到計 諗住 咦 好似有機喎
點知佢冷淡到 連有耐性嘅我都頂唔順
咁咪由佢囉
宜家我1-5返工 放工打機
6日出去掟鏢 時間都不知過得幾快
根本佢存唔存在,對我冇分別

比你講左先

屌晒你地老母

有男有女既分析討論會全面好多

有男有女既分析討論會全面好多

唔抗拒你?
收兵?
真係要等絲打分析下

有冇人同我一樣唔鐘意秒回 拖番十幾分鐘先覆/半個鐘 唔係代表我唔鐘意佢 只係想拖長個時間講野

做唔到
係唔係心儀既人都好 只要係想覆既話題基本上一諗到點覆就會即刻覆
利申 絲

做唔到
係唔係心儀既人都好 只要係想覆既話題基本上一諗到點覆就會即刻覆
利申 絲

我見到就覆 禮貌黎
利申 機不離手

唔抗拒你?
收兵?
真係要等絲打分析下

山本要幾毒自會咁

但係外表睇唔出
D人睇我 會覺得我好外向 搞氣氛 好多野講
所以我同人講我係毒男無人信

我而家係覺得唔知咩係朋友
肯陪你既就係朋友?
定係聽你講心事既就係朋友?
但係你講完心事比佢聽 佢係唔會同返你講架喎
呢D都係朋友?

唔好意思 我真係唔明

肯交心嘅咪係朋友
你想人點對你,你咪點對返人

我成日都先講我自己既心事 但係人地唔會講返
咁可以點算

冇追post 搭個嗲

其實點解要講心事?
有冇諗過講自己野/心事其實會俾到壓力對方
對方要諗點樣開解/開導你,或者點樣comment 你既自說自話
其實都係一個幾自我中心既做法
比較好會唔會係隨便咁講兩句,等對方追問先攤開自己啲野
你一黎就攤開自己啲野,人地就會覺得要幫你執返

巴打係咪覺得要互通心事/深度交流過先可以一齊?
其實咁樣對好多人黎講太赤裸裸
好多人都只會敢/願意同已經確認左關係既伴侶做呢步
再之前只會輕鬆啲咁側面判斷呢個人岩唔岩
利申 成日聽心事
而自己既事就留俾自己

救命呀 你幾時肯睇開啲
覆唔覆唔係重點 重點係你唔好比佢牽著走

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢
之前個D係有feel 所以唔覆都ok
但係今次係真係中意左 想同佢走遍天下

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
做下朋友先唔洗咁快諗走遍天下
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
我9月year 3 但係我朋友全部都係中同
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
甚至同性既 點樣先keep到wts 然後熟
我真係唔識

我又係9月year3喎巴打 我大學都冇朋友架 大專有一個熟 我覺得我反而係現實識唔到 ws我又冇大問題 你主唔主動架份人

相認 我都係9月year3
其實男女都自私
特別係女人
通常啲heavy 野佢地只會想同佢地既寶貝男朋友分擔

換個角度諗
如果未溝到就要人同你分擔心事
或者好似前面有段whatsapp 對話咁要人處理你唔開心既情緒
自然會諗呢個人會唔會好麻煩
未一齊都咁撚多emotion 要人處理
咁到時我唔開心 佢又唔開心 咁點?攬住喊?
俾我係女都想條仔可以照顧到我啲emotion

當然有啲女會buy 呢套
不過通常大家睇得上眼果啲都已經tired of this
太多仔玩呢套

不過如果你做左佢寶貝男朋友就唔同講法,
你同佢講今日痾左幾多次屎佢都想知
仲會驚死你有心事唔講佢知

調轉換,
其實如果我條女未溝到之前已經成日係度唔開心有心事可能我都會縮手 溝到手真係唔知要搞幾耐氹幾耐
呢兩日有無邊位成功左 報個到恭喜下呀

好似今個星期將會有

邊個

青春的詩篇

希望承你貴言
其實毒撚怕失去係死症
冇得醫
其實男女都自私
特別係女人
通常啲heavy 野佢地只會想同佢地既寶貝男朋友分擔

換個角度諗
如果未溝到就要人同你分擔心事
或者好似前面有段whatsapp 對話咁要人處理你唔開心既情緒
自然會諗呢個人會唔會好麻煩
未一齊都咁撚多emotion 要人處理
咁到時我唔開心 佢又唔開心 咁點?攬住喊?
俾我係女都想條仔可以照顧到我啲emotion

當然有啲女會buy 呢套
不過通常大家睇得上眼果啲都已經tired of this
太多仔玩呢套

不過如果你做左佢寶貝男朋友就唔同講法,
你同佢講今日痾左幾多次屎佢都想知
仲會驚死你有心事唔講佢知

調轉換,
其實如果我條女未溝到之前已經成日係度唔開心有心事可能我都會縮手 溝到手真係唔知要搞幾耐氹幾耐

其實毒撚怕失去係死症
冇得醫

那個人沒有失去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞