[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(7)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

即刻狗衝左

搵唔到唔狗衝嘅奶油

人地咁關心你

但係已經番唔到去之前咁

係呀
成日俾佢呢D說話動搖我
仲有「食左飯未呀」「今日食咩呀」「仲唔訓」「做左運動未呀」

但係你又唔捨得放棄?

如果講清講楚
有交帶到乜水黎
起碼要比男方清楚了解個男人
咁我覺得無問題
最緊要對方知同埋同意

一定唔可以瞞啦
不過可以既我都覺得要避免晒所有同異性單獨既約會

其實雙方都要避忌,個啲拎同fd出街都唔得做理由既就應及早止蝕離場

無錯
同性絕對唔緊要
異性真係要避忌

佢話只係食個飯,應該冇事?

好多都係食個飯
但係佢點同你交待?
有冇講清楚?
好耐冇見所以食飯?

如果講清講楚
有交帶到乜水黎
咁我覺得無問題
最緊要對方知同埋同意

一定唔可以瞞啦

其實雙方都要避忌,個啲拎同fd出街都唔得做理由既就應及早止蝕離場

睇你有幾了解對方姐
我條女都成日同佢幾個男仔fd出街

或者咁講,雙方接受到咪得囉

即刻狗衝左

搵唔到唔狗衝嘅奶油

人地咁關心你

但係已經番唔到去之前咁

係呀
成日俾佢呢D說話動搖我

但係你又唔捨得放棄?

如果講清講楚
有交帶到乜水黎
咁我覺得無問題
最緊要對方知同埋同意

一定唔可以瞞啦

無錯
同性絕對唔緊要
異性真係要避忌

好多都係食個飯
但係佢點同你交待?
有冇講清楚?
好耐冇見所以食飯?

琴晚同心儀嘅男仔傾關於佢事業前途嘅嘢,一路俾咗好多意見佢,到最後佢突然對我態度變到好似好陌生咁

因為前日同佢傾電話傾到三點幾,所以佢琴晚突然同我講話搞到我咁夜瞓好唔好意思。我同佢講我冇介意因爲我都鐘意同佢傾嘅,但佢覆返話自己自私先搞到我夜瞓

到琴日講完good night之後佢都冇揾過我

係咪佢已經對我冇興趣?

琴晚同心儀嘅男仔傾關於佢事業前途嘅嘢,一路俾咗好多意見佢,到最後佢突然對我態度變到好似好陌生咁

因為前日同佢傾電話傾到三點幾,所以佢琴晚突然同我講話搞到我咁夜瞓好唔好意思。我同佢講我冇介意因爲我都鐘意同佢傾嘅,但佢覆返話自己自私先搞到我夜瞓

係咪佢已經對我冇興趣?

但係已經番唔到去之前咁

係呀
成日俾佢呢D說話動搖我

但係你又唔捨得放棄?

收手啦

但係已經番唔到去之前咁

係呀
成日俾佢呢D說話動搖我

但係你又唔捨得放棄?

收手啦

一定唔可以瞞啦

無錯
同性絕對唔緊要
異性真係要避忌

好多都係食個飯
但係佢點同你交待?
有冇講清楚?
好耐冇見所以食飯?

咁你女朋友同個男仔本身好熟?

係咪佢已經對我冇興趣?

係咪佢已經對我冇興趣?

一定唔可以瞞啦

無錯
同性絕對唔緊要
異性真係要避忌

好多都係食個飯
但係佢點同你交待?
有冇講清楚?
好耐冇見所以食飯?

應該唔算,因為佢話個男仔都只係當佢係普通朋友

一定唔可以瞞啦

無錯
同性絕對唔緊要
異性真係要避忌

好多都係食個飯
但係佢點同你交待?
有冇講清楚?
好耐冇見所以食飯?

同個男仔識左幾耐?

應該識我之前已經識得果個男仔
想問吓夜晚唔食飯仲可以去邊 特登出黎亂行?
諗唔到啊

係咪佢已經對我冇興趣?

巴打... help

但係已經番唔到去之前咁

係呀
成日俾佢呢D說話動搖我

但係你又唔捨得放棄?

收手啦

但好難.....(幫你講埋)

係咪佢已經對我冇興趣?

可能啦
如果有興趣既話
應該會用第2種方式去同你講
而唔係話咩好自私

係咪佢已經對我冇興趣?

巴打... help

你地個故事點開始?得中間個部份好難分析。

無錯
同性絕對唔緊要
異性真係要避忌

好多都係食個飯
但係佢點同你交待?
有冇講清楚?
好耐冇見所以食飯?

應該唔算,因為佢話個男仔都只係當佢係普通朋友

條仔有冇女先
老老豆豆
除非真係好熟好熟,否則都唔好俾佢去啦
我有個女仔朋友(有仔)同我好熟,當曬我係佢細佬咁,就算出黎食飯我會同女朋友交待曬d野先

唔知條仔有冇女
我女朋友都有主動同我講番佢同個男仔出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞