[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(7)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

我認為係

我認為係

我認為係

同埋女仔中意人係咪會愈黎愈中意

我會
係咁加分
扮工絲打入黎食下花生

食完花生拋下磚

等我搬番隔離A0 post d煩惱過黎先
自己A0 唔知點解成日一有機會發展就覺得有壓力想縮開
好耐之前有個好男仔追過我 我都覺得話題好夾好岩傾 甚至情人節都有單獨出去爭在未一齊
結果冇幾耐就覺得有種無形既壓力 一唸起就好似透唔到氣咁
最後我hurt左個男仔 之後keep住冇拍拖有時唸起先開始後悔
依家事隔兩年,同樣既情況又再次出現了
唔想再後悔

好好奇果種壓力點黎
同埋因咩事有壓力

唔知係咪自己慣左一個人(平時屋企都係)
傾whatsspp果d都好自然傾得開心
但對方一約單獨出去果d 就好想縮埋一舊
但當初果個男仔 我say no後覺得既唔係可惜係鬆一口氣然後當咩事都冇過番自己生活
只係半年一年後望望自己仲係A0 會偶爾唸番 其實當初既佢都唔錯

鐘意係咪一定要有心跳感覺先係
想當初其實都冇 但會因為佢做某d野同驚喜而開心過
或者可能我真係冇鐘意過佢

我認為係

扮工絲打入黎食下花生

食完花生拋下磚

好耐之前有個好男仔追過我 我都覺得話題好夾好岩傾 甚至情人節都有單獨出去爭在未一齊
最後我hurt左個男仔 之後keep住冇拍拖有時唸起先開始後悔
唔想再後悔

好好奇果種壓力點黎
同埋因咩事有壓力

但當初果個男仔 我say no後覺得既唔係可惜係鬆一口氣然後當咩事都冇過番自己生活
只係半年一年後望望自己仲係A0 會偶爾唸番 其實當初既佢都唔錯

我自己信呢樣囉
有個人見一次令我心動左兩次

我認為係

我認為係

我認為係

威啦將軍
人人番工你就放假嘆世界

我認為係

我會
係咁加分

諗起都不得了

我認為係

我認為係

我會
係咁加分

諗起都不得了

唔想再後悔

好好奇果種壓力點黎
同埋因咩事有壓力

我自己信呢樣囉
有個人見一次令我心動左兩次

我都有試過 但多數對靚仔先會
所以通常都冇好結果
有時好好奇d情侶點樣可以由原本冇feel相處到有feel

我會
係咁加分

諗起都不得了

我認為係

有時都驚自己會管得緊得制
所以都成日叫女朋友
如果有咩做得唔好一定要話我知

我認為係

如果一齊左既話咁幾好呀

我認為係

我會
係咁加分

諗起都不得了

我自己都驚依樣
點先可以避免/改善到

所以都成日叫女朋友

所以呢 大家有得改既時候好改喇 太管會好心淡
我試過好愛一個人 但因為相處太辛苦 忍痛分開

我認為係

我會
係咁加分

諗起都不得了

我自己都驚依樣
點先可以避免/改善到

所以都成日叫女朋友

所以呢 大家有得改既時候好改喇 太管會好心淡
我試過好愛一個人 但因為相處太辛苦 忍痛分開

我都會好努力去做好男朋友依個角色
務求自己開心
對方都開心
唔想痛失一段咁好既關係

我認為係

我會
係咁加分

諗起都不得了

我自己都驚依樣
點先可以避免/改善到

過份投入一定無機

女仔講到咁好大機會無機

其前之前表白佢拒絕過我同穩藏個fb
係後期唔知點解無
到我火起黎block左佢
一路互相咁做 到打電話比佢表白
佢無比答案我 跟住話我煩
block左我但 幾日後又unblock
再傾計 傾傾下佢發火
冷戰左幾日
我再搵佢 佢主動講返話有留言我個whatsapp同個status
講返清話係朋友關係
就傾返生活日常既野
到發生呢d事
想問下係咪放棄得

我d經歷同你好似 haha
但無你咁絕

咁絕意思係

block對方
最多唔msg佢 ...最長果次2個月,頂佢無啦啦搵番我,搞到我又跌左入去

我地最長5日都無
有人又我講block完我之後
佢不斷睇返我既msg
佢亦承認果段時間有留意住同不斷禁入去睇
呢樣係我踢爆佢 佢承認之後仲拎呢樣野黎串我

有無人可以教贕點

我認為係

我會
係咁加分

諗起都不得了

我自己都驚依樣
點先可以避免/改善到

無錯
我好慶幸佢同我一樣會拎出黎傾(so far未有問題)
同埋雙方都有心維繫依個真係最重要

我認為係

我會
係咁加分

諗起都不得了

我自己都驚依樣
點先可以避免/改善到

我其實真人好感性的
同埋有時個腦會成日亂諗野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞