[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(7)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
又係我
話說之前幾個post有巴打叫我放棄
但呢幾個星期又有野變 講返小小背景
我地互相block完whatsapp再unblock返
跟住再傾whatsapp 傾傾下佢燥底
跟住大家冷戰 唔理幾日
之後我主動搵返佢
佢又正常咁傾計
問我個status係咪講緊佢
話佢有留意住我個whatsapp
跟住當普通朋友咁傾返計
仲妙覆我
但今日唔知點解唔覆 但又唔想chur親佢
可以點做 想同佢慢慢黎

冇可能架啦,你隻底牌都掀咗出黎,呢局已經完咗,唔好再留戀,收拾心情開始下局
咁所以而家我點
應唔應該搵佢

問埋今次好啦,唔好養成有咩難題上黎求救,唔係學極都學唔識

我真係唔知點做
二十歲人 第一次認真溝女
又唔想失敗
對唔住

第一次
認真媾女
唔想衰
咁就好易會衰
太放唔開
太驚失去
就會好易做錯

平常心最緊要
唔好睇得失太重

講太易, 做太難
份人太執著

咁所以而家我點
應唔應該搵佢

你好似冇答我佢幾耐冇覆你

有呀
一日囉岩岩好

一日唔算長,等埋聽日睇下有咩得意野再share俾佢

咁所以係聽日佢唔覆我 我後日就搵佢?

咁所以而家我點
應唔應該搵佢

我真係唔知點做
又唔想失敗
對唔住

第一次
認真媾女
唔想衰
咁就好易會衰
太放唔開
太驚失去
就會好易做錯

平常心最緊要
唔好睇得失太重

講太易, 做太難
份人太執著

新post留個靚名 希望禮拜五出街一擊即中
咁所以而家我點
應唔應該搵佢

我真係唔知點做
又唔想失敗
對唔住

第一次
認真媾女
唔想衰
咁就好易會衰
太放唔開
太驚失去
就會好易做錯

平常心最緊要
唔好睇得失太重

講太易, 做太難
份人太執著

去書展乜事令到你心情咁差

唉 都失敗左啦 不過要痛一段長時間

少年你咁快投入咁深你之後條路點行

男人唔可以痴心同 投入得咁深架咩 我知投咁入一定會跌得好痛

太過痴心既男人,坦白講無乜魅力

有經歷
先會成長
先會學到更多

所以失敗過都未必係壞事
咁所以而家我點
應唔應該搵佢

我真係唔知點做
又唔想失敗
對唔住

第一次
認真媾女
唔想衰
咁就好易會衰
太放唔開
太驚失去
就會好易做錯

平常心最緊要
唔好睇得失太重

講太易, 做太難
份人太執著

又係我
跟住大家冷戰 唔理幾日
之後我主動搵返佢
佢又正常咁傾計
跟住當普通朋友咁傾返計
仲妙覆我
可以點做 想同佢慢慢黎

其實你地想點姐
純粹朋友都可以互block
跟住又冷戰
我睇不透呀
係到學情侶般鬥氣?

係佢搵返我講返件事先
跟住我話朋友黎姐
然後就講下生活日常既野
仲話佢d野我仲清楚過佢
我想慢慢融佢個心

想就試下做
慢慢來
始終都好睇佢比唔比機會你
LM 好少可追到post

既然係咁
一齊多D留意
黎緊可能又有個巴打準備成功

學習緊呀麻你既樂觀

我個人真係冇乜煩惱
唯一最易受影響就係另一半既情緒
所以我都學習緊要再樂觀啲

有呀
一日囉岩岩好

既然係咁
一齊多D留意

學習緊呀麻你既樂觀

我個人真係冇乜煩惱

另一半情緒真係好易受影響,跟住就做埋心理輔導頂
又係我
跟住大家冷戰 唔理幾日
之後我主動搵返佢
佢又正常咁傾計
跟住當普通朋友咁傾返計
仲妙覆我
可以點做 想同佢慢慢黎

冇可能架啦,你隻底牌都掀咗出黎,呢局已經完咗,唔好再留戀,收拾心情開始下局

我都覺得一自揭底牌就死左7~8成
除非本身對方都對你有意思
咁就無問題

有呀
一日囉岩岩好

打開話題都得既,不過就預測到你話題都真係圍繞佢旅行既嘢如地點交通食物諸如此類既嘢
咁所以而家我點
應唔應該搵佢

我真係唔知點做
又唔想失敗
對唔住

第一次
認真媾女
唔想衰
咁就好易會衰
太放唔開
太驚失去
就會好易做錯

平常心最緊要
唔好睇得失太重

講太易, 做太難
份人太執著

我真係唔知點做
又唔想失敗
對唔住

第一次
認真媾女
唔想衰
咁就好易會衰
太放唔開
太驚失去
就會好易做錯

平常心最緊要
唔好睇得失太重

講太易, 做太難
份人太執著

點解你會知佢只係想做fd
溝過幾次女, 每次都係同個女仔幾好傾, 跟住約睇戲食飯, 覺得有機先去馬。
次次約睇戲食飯都成功, 但再進一步就失敗, wts app見耐無覆會追問, 對方會話你好煩
有一次追女試過約到去短trip, book左兩間房, 去到check in個女既話一間房得啦, 無謂sai錢, 跟住就要左間雙床房。條女沖涼時叫我出房等, 到我番入房時我見佢將條洗完既底褲浪左係電視機隔離
由於我個人又毒又on 9, 個晚只係同條女吹下水就訓覺
我d fd都話我個晚太on 9唔去馬, 但我又覺得咁對個女仔好衰, 唔夠膽亦都唔想咁做, 費事因心急壞事, 雖然去之前都有諗過要把握機會。
到最後都溝唔到條女, 我有時都會諗係唔係個晚做壞d就得米, 所謂男不壞女不愛 其實個時個女仔應該都知我對佢有意思, 成日獻欣勤

既然係咁
一齊多D留意

學習緊呀麻你既樂觀

我個人真係冇乜煩惱

最慘係好易比佢地既情緒再影響埋自己
依樣就真係頭都爆

有呀
一日囉岩岩好

都可以試下既
不過如果佢都係唔覆既
咁就算啦

既然係咁
一齊多D留意

學習緊呀麻你既樂觀

我個人真係冇乜煩惱

最慘係好易比佢地既情緒再影響埋自己
依樣就真係頭都爆

呢樣係我地正能樣既唔好處,條女有機會變得依賴
咁所以而家我點
應唔應該搵佢

我真係唔知點做
又唔想失敗
對唔住

第一次
認真媾女
唔想衰
咁就好易會衰
太放唔開
太驚失去
就會好易做錯

平常心最緊要
唔好睇得失太重

講太易, 做太難
份人太執著

冇拖到都好既
如果拖左
分分鐘重更加尷尬
唔知點收科

我真係唔知點做
又唔想失敗
對唔住

第一次
認真媾女
唔想衰
咁就好易會衰
太放唔開
太驚失去
就會好易做錯

平常心最緊要
唔好睇得失太重

講太易, 做太難
份人太執著

點解你會知佢只係想做fd

溝過幾次女, 每次都係同個女仔幾好傾, 跟住約睇戲食飯, 覺得有機先去馬。
次次約睇戲食飯都成功, 但再進一步就失敗, wts app見耐無覆會追問, 對方會話你好煩
有一次追女試過約到去短trip, book左兩間房, 去到check in個女既話一間房得啦, 無謂sai錢, 跟住就要左間雙床房。條女沖涼時叫我出房等, 到我番入房時我見佢將條洗完既底褲浪左係電視機隔離
由於我個人又毒又on 9, 個晚只係同條女吹下水就訓覺
我d fd都話我個晚太on 9唔去馬, 但我又覺得咁對個女仔好衰, 唔夠膽亦都唔想咁做, 費事因心急壞事, 雖然去之前都有諗過要把握機會。
到最後都溝唔到條女, 我有時都會諗係唔係個晚做壞d就得米, 所謂男不壞女不愛 其實個時個女仔應該都知我對佢有意思, 成日獻欣勤

叫得你出房就唔好FF咁多啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞