[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(7)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
Chat左兩個幾月好地地keep住日日傾
近排突然冷淡左好多 已經冇chur 人
但現實見面又冇乜事 照有野講

2個幾月都冇進展?
純傾計?

唔知佢本身有冇意思 因為初初傾計為純共同興趣 後尾慢慢大家講下自己野

姐係2個幾月都重係做緊普通朋友傾下計

2個幾月都冇進展?
純傾計?

唔知佢本身有冇意思 因為初初傾計為純共同興趣 後尾慢慢大家講下自己野

你有冇試下水溫 睇下人地對你有冇做情侶既好感

幾時見面話

我有個fd溝女時 send條

幾時見面話

你應該得米啦
我有個fd溝女時send條🍌比條女, 條女覆佢話鐘意揸🍌 無幾耐就一齊左

2個幾月都冇進展?
純傾計?

你有冇試下水溫 睇下人地對你有冇做情侶既好感

以前fail過好多次唔知有陰影唔知有冇巴打心同感受
以前又係朋友傾計想開始進展結果佢真係冇意思搞到自己比恥笑
而家自己好避忌 驚一急就fail大家見面就面阻阻 搞到唔識點再發展多一步落去 因為平時真人間唔中係學校會見到面 但無乜問題大家有計傾 我估係純粹online chat講到冇野好講 因為我自己都開始唔知講咩好
有冇巴打教下路

如果面對面有野講, 可以試下約出街睇戲食飯
山本要幾毒自會咁

但係外表睇唔出
D人睇我 會覺得我好外向 搞氣氛 好多野講
所以我同人講我係毒男無人信

我而家係覺得唔知咩係朋友
肯陪你既就係朋友?
定係聽你講心事既就係朋友?
但係你講完心事比佢聽 佢係唔會同返你講架喎
呢D都係朋友?

唔好意思 我真係唔明

肯交心嘅咪係朋友
你想人點對你,你咪點對返人

我成日都先講我自己既心事 但係人地唔會講返
咁可以點算

冇追post 搭個嗲

其實點解要講心事?
有冇諗過講自己野/心事其實會俾到壓力對方
對方要諗點樣開解/開導你,或者點樣comment 你既自說自話
其實都係一個幾自我中心既做法
比較好會唔會係隨便咁講兩句,等對方追問先攤開自己啲野
你一黎就攤開自己啲野,人地就會覺得要幫你執返

巴打係咪覺得要互通心事/深度交流過先可以一齊?
其實咁樣對好多人黎講太赤裸裸
好多人都只會敢/願意同已經確認左關係既伴侶做呢步
再之前只會輕鬆啲咁側面判斷呢個人岩唔岩

不過我有時都會講下心事
睇下對方會點應我都係試探同了解既一往方法

當中有啲野係錯左
不過可能你唔發覺
又或者人地可能試完唔啱

你真係做到?
真係可以就咁當番佢係你朋友!?

你真係咁中意既
就去追人啦

你係咪.....我覺得你似曾相識,可能我諗多了,你好似我曾經既一個朋友,或者我從來冇當佢朋友,只係心上人同對象。
lm學野
lm學野

山本要幾毒自會咁

但係外表睇唔出

肯陪你既就係朋友?
呢D都係朋友?

唔好意思 我真係唔明

肯交心嘅咪係朋友

咁可以點算

冇追post 搭個嗲

其實點解要講心事?
對方要諗點樣開解/開導你,或者點樣comment 你既自說自話

不過我有時都會講下心事

你聽就得架喇 唔好hea覆 幫佢分析兩句就ok了
男人好似通常唔太鍾意人講經😂
Hi
一個月前經朋友介紹出黎兩次大班人活動,之後單獨約佢一次都會出黎,之後都keep住有講有笑(whatsapp), 仲係朋友口中得知佢對我都有好感
原本傾得好好地,呢幾日突然冷淡左好多
我希望係我太敏感 太在意

呢個星期約左佢食飯留意下佢d反應點先

做好啲
比成感受下你體貼既一面
當然唔好太做作啦
最緊要都係做番自己

有時同女仔一日唔洗傾得多,傾得開心好過
有時留番多d野係面對面時講仲好
唔洗太介意女仔唔覆,因為人地忙,或者果排冇咩心機
有意思既話就易搞d

係 重質不重量
有冇人同我一樣唔鐘意秒回 拖番十幾分鐘先覆/半個鐘 唔係代表我唔鐘意佢 只係想拖長個時間講野
利申:巴 有冇絲都係咁樣對你心儀既男仔

我覺得隨心 中唔中意佢都好 唔可以因爲太喜歡成日都秒回 得閒咪覆 最緊要係有心覆
一個月前經朋友介紹出黎兩次大班人活動,之後單獨約佢一次都會出黎,之後都keep住有講有笑(whatsapp), 仲係朋友口中得知佢對我都有好感
原本傾得好好地,呢幾日突然冷淡左好多
我希望係我太敏感 太在意

呢個星期約左佢食飯留意下佢d反應點先

做好啲
比成感受下你體貼既一面
當然唔好太做作啦
最緊要都係做番自己

有時同女仔一日唔洗傾得多,傾得開心好過
有時留番多d野係面對面時講仲好
唔洗太介意女仔唔覆,因為人地忙,或者果排冇咩心機
有意思既話就易搞d

係 重質不重量

其實單獨約得出黎食飯個成功機會都幾大
約下佢睇戲,跟手都係果幾招

我已經不信單獨出黎睇戲食飯
山本要幾毒自會咁

但係外表睇唔出

肯陪你既就係朋友?
呢D都係朋友?

唔好意思 我真係唔明

肯交心嘅咪係朋友

咁可以點算

冇追post 搭個嗲

其實點解要講心事?

不過我有時都會講下心事

你聽就得架喇 唔好hea覆 幫佢分析兩句就ok了
男人好似通常唔太鍾意人講經😂

同埋可以鼓勵下佢, 男人應該都鐘意

我認為係

我認為係

圍骰通吃
我覺得依個情況有啲搞笑

我認為係

圍骰通吃
我覺得依個情況有啲搞笑

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞