[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(7)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

但係咪要雙方都有feel先可以做到

咁緊係啦
無feel既
就會無左蹤影

慘 我問佢果句說話佢feel到咩
佢話feel到就黎唔應機

不樂觀

我話想share d野比佢聽
佢話可以唔洗放咁多時間落佢到
跟住我問佢feel到咩
佢話feel到唔想應機
中間都係話 就算朋友都係咁😜呢個icon

佢唔想聽
但我想聽

認真係咪無機

過份投入一定無機

女仔講到咁好大機會無機
呢兩日有無邊位成功左 報個到恭喜下呀

咪呀嘛成功左手

呢個現充就成功左好耐啦有無第個好消息

現充呢啲咁「專業」用詞出到黎咪亂用

救命呀 你幾時肯睇開啲
覆唔覆唔係重點 重點係你唔好比佢牽著走

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢
之前個D係有feel 所以唔覆都ok
但係今次係真係中意左 想同佢走遍天下

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
做下朋友先唔洗咁快諗走遍天下
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
我9月year 3 但係我朋友全部都係中同
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
甚至同性既 點樣先keep到wts 然後熟
我真係唔識

同性就輕鬆啦 乜都up一餐
異性睇性格
如果豪邁嘅 就up乜都得
一般都係投其所好 開左個話題先
傾耐左先慢慢轉話題 間唔中一兩句係你想知嘅野
如果佢肯正面答你 咁咪証明你暫時唔比佢blacklist
熟左啦 咪加多兩三句 慢慢再加深囉
呢啲常識黎姐

呢個係面對面既時間姐
如果係要wts 我求其up一餐 D人係會唔理我架嘛

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

異性睇性格
呢啲常識黎姐

呢個係面對面既時間姐

所以咪要投其所好
睇佢平時鐘意啲咩
咪up咩囉

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

異性睇性格
呢啲常識黎姐

呢個係面對面既時間姐

所以咪要投其所好
睇佢平時鐘意啲咩
咪up咩囉

wtsapp 求其UP真係會唔想理你

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

異性睇性格
呢啲常識黎姐

呢個係面對面既時間姐

所以咪要投其所好
睇佢平時鐘意啲咩
咪up咩囉

wtsapp 求其UP真係會唔想理你

睇下咩性格啦
如果係內斂含蓄型
比你都唔會9up 啦

唔好再咁在意幾時覆,呢個真係唔係重點

救命呀 你幾時肯睇開啲

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

我又係9月year3喎巴打 我大學都冇朋友架 大專有一個熟 我覺得我反而係現實識唔到 ws我又冇大問題 你主唔主動架份人

rip

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

異性睇性格
呢啲常識黎姐

呢個係面對面既時間姐

所以咪要投其所好
睇佢平時鐘意啲咩
咪up咩囉

但係我同人傾既野太表面了
好少傾到咁入
唔知點解
可能係我自己防衛心太重
唔肯同人講我自己D野
因為我同人講完 佢都唔會同我講返架啦

最後都係失敗, 宜家我同佢都各自拍緊拖。

睇番佢宜家的男朋友, 其實就知我唔係佢想要個類。

你宜家上曬腦當然講到好愛佢, 我當年都係咁。 其實當你有新target或佢有男朋友, 你就會好易放低。 所以要嘗試唔好太睇重一個唔愛你既人。

如果大家都認為block whatsapp係做到
根本唔洗咁 而佢亦都承認block我果陣都有睇住我whatsapp句status係咪講緊佢

最後一招, 破斧沉舟, 你可以唔block佢, 但唔好主動搵佢, 佢就算搵你, 如果係9up, 你睇左都唔好覆佢, 除非佢講話想同你一齊之類既野。

呢招你要有定力, 唔好覆佢, 等兩三日後如果佢都係無搵你或9up, 咁你就要死得心服口服。

當年我個fd試過呢招, 條女拖佢, 話比d時間佢, 結果一用呢招, 條女當晚就頂唔順投降, 宜家仲結埋婚。

利申: 我自已都試過, 結果失敗

但係咪要雙方都有feel先可以做到

咁緊係啦
無feel既
就會無左蹤影

慘 我問佢果句說話佢feel到咩
佢話feel到就黎唔應機

不樂觀

我話想share d野比佢聽
佢話可以唔洗放咁多時間落佢到
跟住我問佢feel到咩
佢話feel到唔想應機
中間都係話 就算朋友都係咁😜呢個icon

咁你就唔好再不停搵佢啦

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

異性睇性格
呢啲常識黎姐

呢個係面對面既時間姐

所以咪要投其所好
睇佢平時鐘意啲咩
咪up咩囉

好少傾到咁入
唔知點解
可能係我自己防衛心太重
唔肯同人講我自己D野

咪鬼收埋自己啦
出黎比人虐下
虐下虐下就唔痛嫁啦
利申 已冇晒感覺

救命呀 你幾時肯睇開啲

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

我又係9月year3喎巴打 我大學都冇朋友架 大專有一個熟 我覺得我反而係現實識唔到 ws我又冇大問題 你主唔主動架份人

因為我好驚其他人覺得我煩
所以我唔係好主動搵人

就好似我一開頭黎呢個post
都係驚個女仔覺得我煩所以黎問

其實 我而家都驚緊你地覺得我煩

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

異性睇性格
呢啲常識黎姐

呢個係面對面既時間姐

所以咪要投其所好
睇佢平時鐘意啲咩
咪up咩囉

好少傾到咁入
唔知點解
可能係我自己防衛心太重
唔肯同人講我自己D野

其實主動同人講下自己野應該易熟啲
利申:仲係學緊點樣學校識到人

咁有feel一定覆得快
只可以話無咩特別 朋友囉
另外IG建議你唔好再諗
唔係關鍵

唔好再咁在意幾時覆,呢個真係唔係重點

救命呀 你幾時肯睇開啲

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

依啲係性格問題
唔係一時三刻就講到應該點改嫁

好似今個星期將會有

邊個

青春的詩篇

咪呀嘛成功左手

佢唔計啦

免治牛巴 我可唔可以tg問你野

可以呀

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

所以我唔係好主動搵人

我曾經都好似你咁 其實真心朋友就唔怕既 但當然你有時唔好係唔係都煩人 對自己有啲信心 人地都覺得你吸引啲

救命呀 你幾時肯睇開啲

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

依啲係性格問題
唔係一時三刻就講到應該點改嫁

完全認同 我覺得自己性格係被動同慢熱 又唔太想埋堆 比較率直果重 都偏向難識人 要慢慢學

好似今個星期將會有

邊個

青春的詩篇

咁西利?
真絲留名

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

異性睇性格
呢啲常識黎姐

呢個係面對面既時間姐

所以咪要投其所好
睇佢平時鐘意啲咩
咪up咩囉

好少傾到咁入
唔知點解
可能係我自己防衛心太重
唔肯同人講我自己D野

自己野姐係邊D
自己既經歷 定心事

但係唔會無啦啦同人講自己野架嘛
同埋更加唔會無啦啦wts個女仔 同佢講
我今日唱K呀
佢會心諗 關我鬼事架嘛
係咪先

rip

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

所以我唔係好主動搵人

我曾經都好似你咁 其實真心朋友就唔怕既 但當然你有時唔好係唔係都煩人 對自己有啲信心 人地都覺得你吸引啲

真心朋友真係唔怕?
但係我驚真心朋友都係扮出黎架咋wo

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

異性睇性格
呢啲常識黎姐

呢個係面對面既時間姐

所以咪要投其所好
睇佢平時鐘意啲咩
咪up咩囉

好少傾到咁入
唔知點解
可能係我自己防衛心太重
唔肯同人講我自己D野

自己野姐係邊D
自己既經歷 定心事

但係唔會無啦啦同人講自己野架嘛
同埋更加唔會無啦啦wts個女仔 同佢講
我今日唱K呀
佢會心諗 關我鬼事架嘛
係咪先

咁梗係唔係一開波就講 吹下日常野先 咁如果有計傾講下自己去左邊都冇所謂 好正常
山本要幾毒自會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞