[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(7)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

我認為係

扮工絲打入黎食下花生

食完花生拋下磚

等我搬番隔離A0 post d煩惱過黎先
自己A0 唔知點解成日一有機會發展就覺得有壓力想縮開
好耐之前有個好男仔追過我 我都覺得話題好夾好岩傾 甚至情人節都有單獨出去爭在未一齊
結果冇幾耐就覺得有種無形既壓力 一唸起就好似透唔到氣咁
最後我hurt左個男仔 之後keep住冇拍拖有時唸起先開始後悔
依家事隔兩年,同樣既情況又再次出現了
唔想再後悔

好好奇果種壓力點黎
同埋因咩事有壓力

唔知係咪自己慣左一個人(平時屋企都係)
傾whatsspp果d都好自然傾得開心
但對方一約單獨出去果d 就好想縮埋一舊
但當初果個男仔 我say no後覺得既唔係可惜係鬆一口氣然後當咩事都冇過番自己生活
只係半年一年後望望自己仲係A0 會偶爾唸番 其實當初既佢都唔錯

推得好快 我睇唔切添

我認為係

我覺得你搵啱到個trigger
或者根本唔屬於你
咁就點樣努力都冇用
我一直由post1留意到post7 見到好多case d人太上心,因為我以前都係,所以睇完好似望返以前既我 不過宜家對感情野冇哂幻想,撩女仔更加唔太上心,都唔知算唔算係好事 之前鐘意親d女仔一係就有仔冇得追,一係就派卡比我 所以我已經都冇哂興趣係感情放太多心機,正如樓主所講:係你既始終都要你既

Same here
太上心令到今日咁既下場

唔係媾緊女
but嘗試緊隔少少時間先覆
費事秒回 搞到人地好攰咁
我一直由post1留意到post7 見到好多case d人太上心,因為我以前都係,所以睇完好似望返以前既我 不過宜家對感情野冇哂幻想,撩女仔更加唔太上心,都唔知算唔算係好事 之前鐘意親d女仔一係就有仔冇得追,一係就派卡比我 所以我已經都冇哂興趣係感情放太多心機,正如樓主所講:係你既始終都要你既

Same here
太上心令到今日咁既下場

我曾經都試過對一個男仔太上心。。
之後將心比己 先知道自己做過既煩野係好乞人憎
扮工絲打入黎食下花生

食完花生拋下磚

好耐之前有個好男仔追過我 我都覺得話題好夾好岩傾 甚至情人節都有單獨出去爭在未一齊
最後我hurt左個男仔 之後keep住冇拍拖有時唸起先開始後悔
唔想再後悔

好好奇果種壓力點黎
同埋因咩事有壓力

但當初果個男仔 我say no後覺得既唔係可惜係鬆一口氣然後當咩事都冇過番自己生活
只係半年一年後望望自己仲係A0 會偶爾唸番 其實當初既佢都唔錯

你係擔心緊一齊之後既事?

問埋今次好啦,唔好養成有咩難題上黎求救,唔係學極都學唔識

我真係唔知點做
二十歲人 第一次認真溝女
又唔想失敗
對唔住

第一次
認真媾女
唔想衰
咁就好易會衰
太放唔開
太驚失去
就會好易做錯

平常心最緊要
唔好睇得失太重

講太易, 做太難
份人太執著

同路人

結果如何呀

結果,講完之後,忍痛離開
推得好快 我睇唔切添

慢慢睇
雖然有時我都甩晒beat

我認為係

Same here
太上心令到今日咁既下場

好耐冇見你
扮工絲打入黎食下花生

食完花生拋下磚

唔想再後悔

好好奇果種壓力點黎
同埋因咩事有壓力

唔係媾緊女
but嘗試緊隔少少時間先覆
費事秒回 搞到人地好攰咁

最緊要你捉到大家相處個beat就得

我認為係

扮工絲打入黎食下花生

食完花生拋下磚

唔想再後悔

好好奇果種壓力點黎
同埋因咩事有壓力

我認為係

我認為係

我認為係

我認為係

同埋女仔中意人係咪會愈黎愈中意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞