[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(7)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

但係已經番唔到去之前咁

係呀
成日俾佢呢D說話動搖我
仲有「食左飯未呀」「今日食咩呀」「仲唔訓」「做左運動未呀」

但係你又唔捨得放棄?

收手啦

但好難.....(幫你講埋)

琴晚同心儀嘅男仔傾關於佢事業前途嘅嘢,一路俾咗好多意見佢,到最後佢突然對我態度變到好似好陌生咁

因為前日同佢傾電話傾到三點幾,所以佢琴晚突然同我講話搞到我咁夜瞓好唔好意思。我同佢講我冇介意因爲我都鐘意同佢傾嘅,但佢覆返話自己自私先搞到我夜瞓

到琴日講完good night之後佢都冇揾過我

係咪佢已經對我冇興趣?

可能啦
如果有興趣既話
應該會用第2種方式去同你講
而唔係話咩好自私

未必
我之前試過同女朋友講過
都係溝到之前咁講
佢就send番😽俾我

約左女睇戲
買咩位好 情侶位定買翻中間
琴晚同心儀嘅男仔傾關於佢事業前途嘅嘢,一路俾咗好多意見佢,到最後佢突然對我態度變到好似好陌生咁

因為前日同佢傾電話傾到三點幾,所以佢琴晚突然同我講話搞到我咁夜瞓好唔好意思。我同佢講我冇介意因爲我都鐘意同佢傾嘅,但佢覆返話自己自私先搞到我夜瞓

係咪佢已經對我冇興趣?

可能啦
如果有興趣既話
而唔係話咩好自私

現階段無乜興趣係真
絲打唔好放咁多心神落去住

關係呢d野唔係淨係睇呢一刻
今日可能係fd,但可能1,2個月後有d契機有機會更進一步發展
約左女睇戲

有咩唔同其實

好多都係食個飯
但係佢點同你交待?
有冇講清楚?
好耐冇見所以食飯?

咁你女朋友同個男仔本身好熟?

應該唔算,因為佢話個男仔都只係當佢係普通朋友

條仔有冇女先
老老豆豆
除非真係好熟好熟,否則都唔好俾佢去啦
我有個女仔朋友(有仔)同我好熟,當曬我係佢細佬咁,就算出黎食飯我會同女朋友交待曬d野先

唔知條仔有冇女
我女朋友都有主動同我講番佢同個男仔出去

事後講有撚用咩

應該唔會綠掛
約左女睇戲

有咩唔同其實

點知女人唸咩
我返黎啦 我諗通左啦
多謝大家之前既回覆
而家我諗住搵多次佢 唔得 就收皮了
反正呢個世界有D野 係無得強求
同埋佢唔得咪下個囉 岩唔岩先

同埋朋友方面 今日我同個frd傾左成日
我已經明白曬了

我諗今次係一個機會 令我蛻變
同埋將我之前好多既心結 都解返開曬

可能 咁樣就係個天 要我係呢段感情學到既野

再次多謝各位巴絲之前既回覆

有時個天比左機會你,但自己做得唔好一樣係會收皮的

我覺得第一樣係要欣賞左自己先,做好左自己自然可以吸引其他人,所以唔洗強求(脫離塵世心態)

係 自信係想人地鐘意既重要條件 當然唔好over
不過靚仔可以冇

其實其他人睇我係睇到我有自信
但係其實我心入面係無乜信心

咁係因為我D保護色做得好好
我返黎啦 我諗通左啦
多謝大家之前既回覆

我已經明白曬了

咁咪好囉
咁快諗通左
好好咁完左件事佢
有改變係好事
因為得益永久係你自己
到下次你就會發現自己真係成熟左

係因為咁岩尋日約左個好熟好熟既fd出黎
跟住傾左勁耐
所以先咁快諗得通

係咪佢已經對我冇興趣?

可能啦
如果有興趣既話
而唔係話咩好自私

未必
我之前試過同女朋友講過
都係溝到之前咁講
佢就send番😽俾我

咁其實我而家應該等佢揾我定我揾吓佢好?
我返黎啦 我諗通左啦
多謝大家之前既回覆

我已經明白曬了

強調,你地未一齊係唔應該有感情

明白了 下次會注意

一定唔可以瞞啦
不過可以既我都覺得要避免晒所有同異性單獨既約會

其實雙方都要避忌,個啲拎同fd出街都唔得做理由既就應及早止蝕離場

無錯
同性絕對唔緊要
異性真係要避忌

佢話只係食個飯,應該冇事?

好多都係食個飯
但係佢點同你交待?
有冇講清楚?
好耐冇見所以食飯?

下?
咁人約佢就去?
重要唔係好fd既朋友?
我接受唔到喎
想問吓夜晚唔食飯仲可以去邊 特登出黎亂行?
諗唔到啊

行街
行展

係咪佢已經對我冇興趣?

可能啦
如果有興趣既話
而唔係話咩好自私

未必
我之前試過同女朋友講過
都係溝到之前咁講
佢就send番😽俾我

咁其實我而家應該等佢揾我定我揾吓佢好?

男人未到失去既時候都唔識珍惜
佢對你有興趣既話一定會搵返你
約左女睇戲

有咩唔同其實

點知女人唸咩

情侶位
其他位中間有條bar for d人放野飲野食
果d bar最撚19

但ching買得情侶位係咪得米

今晚睇 未買飛 唸住上網買定先

係咪佢已經對我冇興趣?

巴打... help

點會好地地close得濟縮呀
睇唔透喎
正常愈close就愈快一齊

係咪佢已經對我冇興趣?

可能啦
如果有興趣既話
而唔係話咩好自私

未必
我之前試過同女朋友講過
都係溝到之前咁講
佢就send番😽俾我

咁就要睇定啲啦
始終人人表達既野都唔同
同一句野都可以有唔同意思

好多都係食個飯
但係佢點同你交待?
有冇講清楚?
好耐冇見所以食飯?

條仔有冇女先
老老豆豆
除非真係好熟好熟,否則都唔好俾佢去啦
我有個女仔朋友(有仔)同我好熟,當曬我係佢細佬咁,就算出黎食飯我會同女朋友交待曬d野先

唔知條仔有冇女
我女朋友都有主動同我講番佢同個男仔出去

事後講有撚用咩

咪係
應承左先講
依啲叫知會
唔係商量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞