[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(7)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

老實講, 我覺得你既機會不大, 平常心去面對啦, 你咁緊張反而唔好。

你講既機會不大係指我咁緊張會搞到機會不大丫
定係佢根本就唔中意我

但係之前係佢比signal我架

咩signal先 會唔會係你諗多左
溝過幾次女, 每次都係同個女仔幾好傾, 跟住約睇戲食飯, 覺得有機先去馬。
次次約睇戲食飯都成功, 但再進一步就失敗, wts app見耐無覆會追問, 對方會話你好煩
有一次追女試過約到去短trip, book左兩間房, 去到check in個女既話一間房得啦, 無謂sai錢, 跟住就要左間雙床房。條女沖涼時叫我出房等, 到我番入房時我見佢將條洗完既底褲浪左係電視機隔離
由於我個人又毒又on 9, 個晚只係同條女吹下水就訓覺
我d fd都話我個晚太on 9唔去馬, 但我又覺得咁對個女仔好衰, 唔夠膽亦都唔想咁做, 費事因心急壞事, 雖然去之前都有諗過要把握機會。
到最後都溝唔到條女, 我有時都會諗係唔係個晚做壞d就得米, 所謂男不壞女不愛 其實個時個女仔應該都知我對佢有意思, 成日獻欣勤

太毒又會次次約女出黎人地都肯出?
偽毒

咁我又唔係劇毒
不過都係毒撚格

應該咁講, 我係同d女仔0岩傾之後先再約, 成功約到之後先對人有feel同埋正式去追。

簡單d講即係有個女仔對我好d就會好容易鍾意人

咁姐係同我一撚樣 我都係咁

老實講, 我覺得你既機會不大, 平常心去面對啦, 你咁緊張反而唔好。

定係佢根本就唔中意我

我同你一樣, 有女仔fd d就沉船。 佢比signal你只係代表佢唔抗拒你, 你地如果相處耐左, 你唔搵佢佢都會搵你傾下, 同埋傾時係有feel岩傾, 咁就大機喇。

宜家你個情況似係佢對你無咩興趣, 如果你未攤牌的話, 可以唔好咁沖動, 慢慢傾下9up下先。 你成日咁緊張好容易令到人覺得煩厭, 已經開左個尾。 我以前都試過你咁, 所以你搵d野分散下自已, 打j打機溫書溝第二條女又好, 總知平常心去面對, 雖然我都知難

定係佢根本就唔中意我

咩signal先 會唔會係你諗多左

呢個係我岩岩黎呢個post講既背景故事
裡面有講過佢比既signal

呢個就係個背景故事
然後故事就黎到今個禮拜 我借D意wts佢
溝過幾次女, 每次都係同個女仔幾好傾, 跟住約睇戲食飯, 覺得有機先去馬。
次次約睇戲食飯都成功, 但再進一步就失敗, wts app見耐無覆會追問, 對方會話你好煩
有一次追女試過約到去短trip, book左兩間房, 去到check in個女既話一間房得啦, 無謂sai錢, 跟住就要左間雙床房。條女沖涼時叫我出房等, 到我番入房時我見佢將條洗完既底褲浪左係電視機隔離
我d fd都話我個晚太on 9唔去馬, 但我又覺得咁對個女仔好衰, 唔夠膽亦都唔想咁做, 費事因心急壞事, 雖然去之前都有諗過要把握機會。
到最後都溝唔到條女, 我有時都會諗係唔係個晚做壞d就得米, 所謂男不壞女不愛 其實個時個女仔應該都知我對佢有意思, 成日獻欣勤

你唔係真係以為大膽啲有得食下嘩,佢到時只會推開你再開多間房訓

個晚我就係好似你咁諗, 所以咩都無做。 到後來失敗左, 我又覺得當初點解唔試下, 如果當初咁做, 會唔會就成功左 當然, 幾年後既今日, 我都有同個女既keep contact, 更了解佢為人後, 我知道個晚如果我去馬應該反面無fd做

當時同個女仔表白時, 佢話比一個月時間佢諗, 咁我都覺得好有機, 但點知最後都失敗左。

洗唔洗諗一個月

因為可以收多一個月兵

定係佢根本就唔中意我

我同你一樣, 有女仔fd d就沉船。 佢比signal你只係代表佢唔抗拒你, 你地如果相處耐左, 你唔搵佢佢都會搵你傾下, 同埋傾時係有feel岩傾, 咁就大機喇。

宜家你個情況似係佢對你無咩興趣, 如果你未攤牌的話, 可以唔好咁沖動, 慢慢傾下9up下先。 你成日咁緊張好容易令到人覺得煩厭, 已經開左個尾。 我以前都試過你咁, 所以你搵d野分散下自已, 打j打機溫書溝第二條女又好, 總知平常心去面對, 雖然我都知難

我而家好冷靜呀 無煩住佢呀
我諗住搵多佢一次 如果都係不讀不回 or未topic end就藍剔
我就自我收皮

我texting真係唔得
我面對面好好多
所以我先想約佢出黎
但係text唔熟又無可能約到佢

定係佢根本就唔中意我

我諗住搵多佢一次 如果都係不讀不回 or未topic end就藍剔
我就自我收皮

我面對面好好多
所以我先想約佢出黎

定係佢根本就唔中意我

我就自我收皮

我面對面好好多
所以我先想約佢出黎

我覺得你試下過一排當約fd咁約佢出黎食個飯, 咁到時你咪可以面對面溝通。如果食完個飯都無feel, 咁咪收得皮, 有feel的話就可以繼續溝。
LM 好少可追到post

既然係咁
一齊多D留意
黎緊可能又有個巴打準備成功

學習緊呀麻你既樂觀

我個人真係冇乜煩惱
唯一最易受影響就係另一半既情緒
所以我都學習緊要再樂觀啲

另一半情緒真係好易受影響,跟住就做埋心理輔導頂

最慘係好易比佢地既情緒再影響埋自己
依樣就真係頭都爆

呢樣係我地正能樣既唔好處,條女有機會變得依賴

我中意比女女依賴
不過唔好變到on99咁就得

既然係咁
一齊多D留意

學習緊呀麻你既樂觀

我個人真係冇乜煩惱

依樣就真係頭都爆

我成日驚安慰唔到人
太上心

咁諗
始終情緒係自己既
唔會決為人地講幾句就解決到

定係佢根本就唔中意我

我就自我收皮

我面對面好好多
所以我先想約佢出黎

咁又無咩野既, 都試過有幾個女仔問我拎fb, 又唔洗念太多

既然係咁
一齊多D留意

學習緊呀麻你既樂觀

我個人真係冇乜煩惱

依樣就真係頭都爆

我中意比女女依賴
不過唔好變到on99咁就得

定係佢根本就唔中意我

我就自我收皮

我面對面好好多
所以我先想約佢出黎

我覺得你試下過一排當約fd咁約佢出黎食個飯, 咁到時你咪可以面對面溝通。如果食完個飯都無feel, 咁咪收得皮, 有feel的話就可以繼續溝。

但係我驚隔太耐 如果佢真係對我有feel 會淡左
同埋會比人溝左
因為已經唔係第一次愛得太遲了
新post留名

定係佢根本就唔中意我

我就自我收皮

我面對面好好多
所以我先想約佢出黎

但係我驚隔太耐 如果佢真係對我有feel 會淡左
同埋會比人溝左
因為已經唔係第一次愛得太遲了

你地而家keep緊contact, 如果佢對你有feel, 你唔搵佢佢都會搵你啦

你怕遲咪隔幾日佢
原post 勸文個到可唔可以修改一下??
我覺得去到呢到,應該都有進一步既結論...或者詳細少少。
提議黎既姐...

一日唔算長,等埋聽日睇下有咩得意野再share俾佢

咁所以係聽日佢唔覆我 我後日就搵佢?

都可以試下既
不過如果佢都係唔覆既
咁就算啦

當中有啲野係錯左
不過可能你唔發覺
又或者人地可能試完唔啱

你唔係真係以為大膽啲有得食下嘩,佢到時只會推開你再開多間房訓

個晚我就係好似你咁諗, 所以咩都無做。 到後來失敗左, 我又覺得當初點解唔試下, 如果當初咁做, 會唔會就成功左 當然, 幾年後既今日, 我都有同個女既keep contact, 更了解佢為人後, 我知道個晚如果我去馬應該反面無fd做

當時同個女仔表白時, 佢話比一個月時間佢諗, 咁我都覺得好有機, 但點知最後都失敗左。

痴撚線要比一個月佢諗
家陣結婚咩
抄完牌第二日先搵佢
但成個傾計 flow 好奇怪
太單方面 得我主動講野
我諗都係洗洗睡好了

雖然前晚咁岩同一個站一齊落車傾得比較多

因為你地完全唔識
所以要搵到一個trigger去撻著係一啲都唔容易

定係佢根本就唔中意我

我覺得你太執著係佢比signal你依個位到
會唔會根本你一開始已經誤解左/多心左
抄完牌第二日先搵佢
但成個傾計 flow 好奇怪
太單方面 得我主動講野
我諗都係洗洗睡好了

雖然前晚咁岩同一個站一齊落車傾得比較多

因為你地完全唔識
所以要搵到一個trigger去撻著係一啲都唔容易

🤔🤔🤔

講太易, 做太難
份人太執著

點解你會知佢只係想做fd

唔怪得啦,我仲係度諗佢當你係fd你都知,係咪掀開咗底牌,都係個句,開咗底牌個局就完

佢應該係當你做fd, 但你如果繼續獻欣勤就變左做兵

咁應該點做? 唔好再搵佢?

定係佢根本就唔中意我

我就自我收皮

我面對面好好多
所以我先想約佢出黎

咁少既事都要鬥氣
唔理你真/假發脾氣都好
人地都不爽啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞