[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(7)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

我自己其實都有時間唔中已讀下人
但只係隔左一排無覆,睇到再覆返又好似無咩意思
人地再搵我,我又會覆返
但以上動作完全無特別意思

咁可唔可以解讀成佢對我無feel
如果有feel狗衝左回啦

咁有feel一定覆得快
只可以話無咩特別 朋友囉
另外IG建議你唔好再諗
唔係關鍵

唔好再咁在意幾時覆,呢個真係唔係重點

救命呀 你幾時肯睇開啲
覆唔覆唔係重點 重點係你唔好比佢牽著走

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢
之前個D係有feel 所以唔覆都ok
但係今次係真係中意左 想同佢走遍天下

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
做下朋友先唔洗咁快諗走遍天下
我地呢度好多過來人

我都遇過類似情況, 同你一樣覺得可以慢慢黎, 做住fd先。 但事實係自已呃自已, 個女既一遇到有0岩feel既對象就會一齊, 唔會so你。當然我都明要你放棄係好難, 正如我當初一樣, 只能忠告一句: 追還追, 唔好影響自已學業/工作。 同埋最好同其他女仔玩, 似終貪新係最容易忘舊。

有d女性格係拖拖拉拉, 佢知你鍾意佢, 但佢其實對你無咩feel, 但就想有個人對佢好, 難聽d講即係收兵。

巴打同個女仔最後點
個女仔同我講話唔好放咁多心機係佢到
但我知我真係鐘意佢
唔想無左佢

最後都係失敗, 宜家我同佢都各自拍緊拖。

睇番佢宜家的男朋友, 其實就知我唔係佢想要個類。

你宜家上曬腦當然講到好愛佢, 我當年都係咁。 其實當你有新target或佢有男朋友, 你就會好易放低。 所以要嘗試唔好太睇重一個唔愛你既人。

如果大家都認為block whatsapp係做到
根本唔洗咁 而佢亦都承認block我果陣都有睇住我whatsapp句status係咪講緊佢

最後一招, 破斧沉舟, 你可以唔block佢, 但唔好主動搵佢, 佢就算搵你, 如果係9up, 你睇左都唔好覆佢, 除非佢講話想同你一齊之類既野。

呢招你要有定力, 唔好覆佢, 等兩三日後如果佢都係無搵你或9up, 咁你就要死得心服口服。

當年我個fd試過呢招, 條女拖佢, 話比d時間佢, 結果一用呢招, 條女當晚就頂唔順投降, 宜家仲結埋婚。

利申: 我自已都試過, 結果失敗

但係咪要雙方都有feel先可以做到

咁緊係啦
無feel既
就會無左蹤影

慘 我問佢果句說話佢feel到咩
佢話feel到就黎唔應機

不樂觀

人地再搵我,我又會覆返

咁有feel一定覆得快
另外IG建議你唔好再諗
唔係關鍵

救命呀 你幾時肯睇開啲

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

巴打你唔好咁痴線啦
我係女都唔會鍾意你啦,咁撚樣

利申:戀愛仲學習緊
diu 兩日無上開到7仲要咁多頁

因為有咁既需求,同埋幫到人係好事黎

根本唔洗咁 而佢亦都承認block我果陣都有睇住我whatsapp句status係咪講緊佢

最後一招, 破斧沉舟, 你可以唔block佢, 但唔好主動搵佢, 佢就算搵你, 如果係9up, 你睇左都唔好覆佢, 除非佢講話想同你一齊之類既野。

呢招你要有定力, 唔好覆佢, 等兩三日後如果佢都係無搵你或9up, 咁你就要死得心服口服。

當年我個fd試過呢招, 條女拖佢, 話比d時間佢, 結果一用呢招, 條女當晚就頂唔順投降, 宜家仲結埋婚。

咁緊係啦
無feel既
就會無左蹤影

不樂觀

我話想share d野比佢聽
佢話可以唔洗放咁多時間落佢到
跟住我問佢feel到咩
佢話feel到唔想應機
中間都係話 就算朋友都係咁😜呢個icon

佢唔想聽
但我想聽

咁有feel一定覆得快
另外IG建議你唔好再諗
唔係關鍵

救命呀 你幾時肯睇開啲

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
我9月year 3 但係我朋友全部都係中同
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
甚至同性既 點樣先keep到wts 然後熟
我真係唔識

咁有feel一定覆得快
另外IG建議你唔好再諗
唔係關鍵

救命呀 你幾時肯睇開啲

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

巴打你唔好咁痴線啦
我係女都唔會鍾意你啦,咁撚樣

利申:戀愛仲學習緊

佢緊係唔知啦 我都唔會同佢講啦
呢兩日有無邊位成功左 報個到恭喜下呀

咪呀嘛成功左手

救命呀 你幾時肯睇開啲

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

不如咁講,你同人出去食飯一搬多唔多嘢講,同埋你表達自己能力其實又去到邊個位

咪呀嘛成功左手

佢唔計啦
diu 兩日無上開到7仲要咁多頁

驚呢
唔上水既後果

咁緊係啦
無feel既
就會無左蹤影

不樂觀

我話想share d野比佢聽
佢話可以唔洗放咁多時間落佢到
跟住我問佢feel到咩
佢話feel到唔想應機
中間都係話 就算朋友都係咁😜呢個icon

佢唔想聽
但我想聽

認真係咪無機

過份投入一定無機

好似今個星期將會有

救命呀 你幾時肯睇開啲

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

同性就輕鬆啦 乜都up一餐
異性睇性格
如果豪邁嘅 就up乜都得
一般都係投其所好 開左個話題先
傾耐左先慢慢轉話題 間唔中一兩句係你想知嘅野
如果佢肯正面答你 咁咪証明你暫時唔比佢blacklist
熟左啦 咪加多兩三句 慢慢再加深囉
呢啲常識黎姐

我都遇過類似情況, 同你一樣覺得可以慢慢黎, 做住fd先。 但事實係自已呃自已, 個女既一遇到有0岩feel既對象就會一齊, 唔會so你。當然我都明要你放棄係好難, 正如我當初一樣, 只能忠告一句: 追還追, 唔好影響自已學業/工作。 同埋最好同其他女仔玩, 似終貪新係最容易忘舊。

有d女性格係拖拖拉拉, 佢知你鍾意佢, 但佢其實對你無咩feel, 但就想有個人對佢好, 難聽d講即係收兵。

巴打同個女仔最後點
個女仔同我講話唔好放咁多心機係佢到
但我知我真係鐘意佢
唔想無左佢

最後都係失敗, 宜家我同佢都各自拍緊拖。

睇番佢宜家的男朋友, 其實就知我唔係佢想要個類。

你宜家上曬腦當然講到好愛佢, 我當年都係咁。 其實當你有新target或佢有男朋友, 你就會好易放低。 所以要嘗試唔好太睇重一個唔愛你既人。

咁緊係啦
無feel既
就會無左蹤影

sosad
既然佢都講到出口。。。。。。

人地再搵我,我又會覆返

咁有feel一定覆得快
另外IG建議你唔好再諗
唔係關鍵

救命呀 你幾時肯睇開啲

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

清 唔好咁諗, 會死得好慘
我就係成功例子
聽下樓上ching既建議喇

好似今個星期將會有

邊個

救命呀 你幾時肯睇開啲

已經牽著走

rip

因為我今次真係中意左佢

愈緊張件事唔會變得更好
享受下兩個人嘅互動先啦
我地呢度好多過來人

但係其實我唔識點識朋友
大專識既 無一個熟到
因為我唔識wts

先唔好講D男女
我真係唔識

不如咁講,你同人出去食飯一搬多唔多嘢講,同埋你表達自己能力其實又去到邊個位

多野講
其實如果一群人入面 我係搞氣氛個個
呢個唔係我講既 我自己都留意唔到

有人講過話 如果同我出街 一定會講唔停

表達自己方面 我唔知表達自己個位係邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞