『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)

1001 回覆
277 Like 36 Dislike
點樣分一個GAY FD係對你有意思 定只係想做CLOSE FD?

真係鐘意你就好難分到,初中以過鐘意好朋友。
佢慢慢疏遠果刻真係好痛
自此就知唔可以鐘意直仔

你寫hehe心路歷程令人好代入 加油!
Live左
點樣分一個GAY FD係對你有意思 定只係想做CLOSE FD?

佢慢慢疏遠果刻真係好痛
自此就知唔可以鐘意直仔

Friendzoned
Live左

你地睇咁快 我冇得抖

佢慢慢疏遠果刻真係好痛
自此就知唔可以鐘意直仔

Friendzoned

lm
『長篇連載情史』(又做第三者)
(以下內容均為真人真事)
上次講到自己抑鬱左半年,係N先生走左之後。我都冇再刻意去搵其他男仔,以前就會覺得要搵番個人陪下,但一諗起我都做過陪人果個,知道有幾慘之後,都唔敢再輕易比到人有假象。
其實個圈都幾多人收兵,望住啲FACEBOOK男神對住兵仔懶係熱情咁就想嘔﹗睇到啲對話就知一定係兵仔黎﹗通常佢地用嘅詞語都曖曖昧昧咁,引起啲兵仔無限瑕想。咁當然,一個願打,一個願捱,怪得邊個?其實個圈好簡單,個世界就好似分左ABCDEFG級別咁,用你樣、身材、學歷、錢銀去衡量你嘅GRADE。有左GRADE之後你搵嘅對象都係只可以同GRADE或者差過你,好啲嘅咪比你跳一級囉。個圈,仲衰過男女、仲亂過男女、仲睇樣過男女。都係果句,知足你就會好易搵到人生伴侶。唔好再FF呢個世界有人睇內在了。冇外在邊有人會解剖你睇你內涵?

好講番自己,時間黎到中五果年嘅10月,雖然都有開APP,但係都冇特別去搵人,最多都係同人傾下計ONLY。日子過得好慢,自己一個過生活,其實真係幾悶、幾慘、幾辛苦。我都算係一個好好彩嘅人,感情生活都幾豐富,好少會話自己一個人好耐,有朋友話我呢啲太雜食,所以拍唔耐,但其實應該係我太易鐘意人,明知個人係大仆街我都會鐘落佢到(笑)。係十月果陣,我識到個男仔,其實我好鐘意啲得得意意嘅男仔,覺得好可愛,我都覺得呢個R先生幾可愛。
j字頭個app即係咩app???

咁你好打極都有限
lm
Lm
Lm

岩岩訓醒 係公司好悶
岩岩訓醒 係公司好悶

咁出文啦
岩岩訓醒 係公司好悶

咁出文啦

可唔可以唔好咁快睇哂
初初識佢果陣又係好SWEET,佢會帶我周圍去,我地咩都會講下,多數都係講下我啲ON9行為咁。佢係圈中都中心果堆人黎,身邊圍住嘅都係圈內人,係果堆典型圈中MK仔(笑)。姐係會去樓上BAR劈酒果堆黎,但睇個樣都唔係太MK。我就好似佢另外一個世界生活咁,到夜晚佢又會走出去劈。初初會覺得,夜晚唔覆我都幾正常呀,佢要出去玩。但慢慢就會諗點解佢可以完全唔覆我,完全好似消失左咁。

到第二朝,佢又會出番黎同我傾計,講下自己番果份PT有幾辛苦,又要走黎走去咁。ADD左佢FACEBOOK之後,發覺佢其實有另外一個FACEBOOK。就問佢點解會有,佢話係比圈外FD睇,我就信左。點知原來我ADD果個先係比圈外人睇,另一個先係佢真FACEBOOK黎。而我ADD過,佢總係會用不同言詞去推話ADD唔到之類。跟住,我先係其他FD睇到,原來佢有個男朋友,我,一路而黎都係拎黎消遣嘅。

天氣咁好 一間去游水
樓主應該幾高汁喎 有咁多經驗
賤貨
樓主應該幾高汁喎 有咁多經驗

其實睇facebook好易知我係邊個(笑)
賤貨

賤咀咋
放工(笑)
樓主你咁同自爆有咩分別
Btw樓主好靚仔
樓主你咁同自爆有咩分別
Btw樓主好靚仔

冇咩唔見得光(笑)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞