『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)

1001 回覆
277 Like 36 Dislike
我是咪要開定po(笑)
我是咪要開定po(笑)

開啦 開就出文啦

樓主你冇拖住N先生收人做兵已經算好架啦,有d仆街真係會不斷吊住人比假希望人

其實樓主同N先生有緣無份真係好可惜
只可怪大家喺唔啱嘅時間遇上對方

on9 關咩有緣無份事
樓主由始至終根本冇鐘意過N先生
睇唔上眼就咩時間唔啱架啦
『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)貳
https://lihkg.com/thread/343933/page/1
開左POST 大家快啲正皮

樓主你冇拖住N先生收人做兵已經算好架啦,有d仆街真係會不斷吊住人比假希望人

on9 關咩有緣無份事

佢仲FF緊

on9 關咩有緣無份事

點解你會覺得我冇鐘意過佢
有咩痛苦得過鐘意一個直男
我同佢係好朋友,係好同座,亦都係好同儕,我哋嘅相處模式似兩兄弟,好friend,直情好似一齊咗咁,慢慢地,我就對佢開始產生好感,我成日上佢屋企玩,一齊睇戲,一齊打機,一齊行街,我知同直男一齋嘅機會係微乎其微,直到有次行街,佢做咗樣嘢比咗個錯覺以為佢對我都有feel,行行下,佢慢慢伸個頭埋嚟,好似想咀我咁,但係當我想伸個咀埋去,佢就縮番,個下我知佢只係對我係好朋友,原來個下只係錯覺,其實我唔知佢伸個頭埋嚟想咀我係咩意思,佢係鐘意我,但係又覺比自己係直男呢個身份影響咗定點,到近排都少咗聯絡喇
我同佢係好朋友,係好同座,亦都係好同儕,我哋嘅相處模式似兩兄弟,好friend,直情好似一齊咗咁,慢慢地,我就對佢開始產生好感,我成日上佢屋企玩,一齊睇戲,一齊打機,一齊行街,我知同直男一齋嘅機會係微乎其微,直到有次行街,佢做咗樣嘢比咗個錯覺以為佢對我都有feel,行行下,佢慢慢伸個頭埋嚟,好似想咀我咁,但係當我想伸個咀埋去,佢就縮番,個下我知佢只係對我係好朋友,原來個下只係錯覺,其實我唔知佢伸個頭埋嚟想咀我係咩意思,佢係鐘意我,但係又覺比自己係直男呢個身份影響咗定點,到近排都少咗聯絡喇

鐘意直仔最on9
『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)貳https://lihkg.com/thread/343933/page/1
『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)貳https://lihkg.com/thread/343933/page/1

你係都推爆呢個先啦

你係都推爆呢個先啦

好眼訓
追曬post
其實都幾sad but true
無論HEHE定HESHE,往往都係愛得多啲嗰個最後傷得深啲
當然啦~ 大個咗(定係拍拖經驗多咗lol)就會知愛人嘅同時愛自己都好重要,咁樣俾到到空間雙方、感情保鮮期都長啲之餘,仲可以好似樓主咁講諗下有無將來

Btw等緊每日一篇
追曬post
當然啦~ 大個咗(定係拍拖經驗多咗lol)就會知愛人嘅同時愛自己都好重要,咁樣俾到到空間雙方、感情保鮮期都長啲之餘,仲可以好似樓主咁講諗下有無將來

Btw等緊每日一篇

大個左咪識囉 細個都chur到男朋友好盡架,可能大家都學生,大把時間日日見
追曬post

Btw等緊每日一篇

大個左咪識囉 細個都chur到男朋友好盡架,可能大家都學生,大把時間日日見

大個左做左野識諗左
以前都想成日見

鐘意直仔最on9

可能佢過唔到自己道德底線 唔認自己鍾意仔掛

鐘意直仔最on9

可能佢過唔到自己道德底線 唔認自己鍾意仔掛

鍾意直仔係on99
又要開工
法國好多ex都有mon post 唔敢寫衰佢地。
『長篇連載情史』(後928—K先生)
(以下內容均為真人真事)

入到大學都番唔夠一個月學就開始罷課,想當年我地系80人都有成60個罷。基本上係完全上唔到堂。雖然好多LETURER都係紅底,但礙於太多人罷課佢地都冇聲出。記得樓主果時諗住入到大學就滿腔熱血希望為香港未來出一份力。就係學校個罷課大會到上台講野。果陣真係好驚,成世仔未試過對住咁多人講野(之後就慣了)諗住叫多啲人係唔同位置幫手。(之後完左情史可以開個搞政治故仔出黎SHARE下)總知一心諗住入大學溝仔嘅我,就咁就用左幾個月時間係革命上面。如果要記最深刻嘅經歷,係見到班警察好似痴哂線咁,拎住枝棍係咁打個學生妹。自此,我就發誓,警察連做我朋友資格都冇,唔好講係男朋友。

果陣時,爸爸媽媽唔比我去旺角,因為知道旺角係激啲,佢地會好支持我,甚至我地會成家一齊出金鐘幫手,因為知道,香港,係我地屋企。我地唔守護屋企,邊個保護我地?

過左無耐番完學就幫手嘅日子,我又係APP到識到個男仔,佢叫K先生,同我同年。(佢有MON POST一間實嬲我寫到佢好衰)無錯,基本上,除左一開始,佢都對我冇咩點好過。比起以前嘅男朋友,佢個樣冇咁靚仔,但多左份可愛,眼細細帶住眼鏡咁。好得意呀!!!!!!!!!!!!!!!!!記得第一次同佢出街,一齊去金鐘。果時我有個TENT,因為驚夜晚冇咩人果陣會有事,所以我會係果到過夜。佢就過黎陪過左個晏就。咁初初識緊係成日傾計,講下自己往事呀,近況呀。佢高我少少,果日就係TENT入面挨住佢,傾左幾個鐘計。果時仲以為,呀,今次鐘意個毒毒地CUTE CUTE仔,又冇咁大個一定PURE啲TRUE啲。實無死啦,一定拍得好開心。好似幾段感情咁,又係無話邊個追邊個,咁就一齊左。

佢初初都會好SWEET架,我出去果陣佢會叫我小心啲,唔好企咁前,唔好比人拉,唔好同人博命。(心諗:正呀,有人關心我了。仲要係個心靈咁需要支持嘅MOMENT有個伴侶)。佢爸爸媽媽係輔警黎,果時仲同佢講:『會唔會係你老豆拉我架(笑)』大個左就知道,搵個岩嘅人,係要包括埋政治取向,你知啦,好多HEHE都係冷感嘅,冷到你會諗佢係智障定人生有障礙。仔仔都幾OK,都會關心下政治,不過多數都係我灌啲知識比佢知(笑)。

你點知?佢地特登搵返你啊?

有幾個fd黎

有幾個fd黎

圈中人士都係

有幾個fd黎

圈中人士都係

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞