『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)

1001 回覆
277 Like 36 Dislike

男神

樓主好靚仔啊 可唔可以合照?

咩forum先

咩forum先

咩forum先

.其實一樣

咩forum先

.其實一樣

據hehe朋友所講 佢睇到好虐心
which佢真係唔靚仔 喺呢個圈唔係好搵到想揾到嘅嘢
而家佢同緊個女仔一齊 但係佢係持續地有約fun的

樓主 tg 係咩

咩forum先

.其實一樣

據hehe朋友所講 佢睇到好虐心
which佢真係唔靚仔 喺呢個圈唔係好搵到想揾到嘅嘢
而家佢同緊個女仔一齊 但係佢係持續地有約fun的

樓主 tg 係咩

咩forum先

.其實一樣

咁sad
樓主依家一定要好多仔仔等住傾

咁sad
樓主依家一定要好多仔仔等住傾

https://www.facebook.com/100most/videos/1938624229719238/
作為分手KOL表示
訪問我可以做幾輯專訪啦!!
https://www.facebook.com/100most/videos/1938624229719238/
作為分手KOL表示

一人hold 10分鐘訪問
Btw分手5年仲會夢見個人話會等自己 陪自己 好sad 即使係夢中都要自己同佢講你唔係真架 果下心都碎埋 點解過左咁耐仲唔釋放我

樓主你冇拖住N先生收人做兵已經算好架啦,有d仆街真係會不斷吊住人比假希望人

其實樓主同N先生有緣無份真係好可惜
只可怪大家喺唔啱嘅時間遇上對方

樓主你冇拖住N先生收人做兵已經算好架啦,有d仆街真係會不斷吊住人比假希望人

其實樓主同N先生有緣無份真係好可惜
只可怪大家喺唔啱嘅時間遇上對方

個世界就係咁
作為分手KOL表示

一人hold 10分鐘訪問
Btw分手5年仲會夢見個人話會等自己 陪自己 好sad 即使係夢中都要自己同佢講你唔係真架 果下心都碎埋 點解過左咁耐仲唔釋放我

隔左咁多年,我都會夢到I先生架
想知樓豬fb
同路人表示心力交瘁
想知樓豬fb
同路人表示心力交瘁

樓豬有facebook架咩!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞