『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)

1001 回覆
277 Like 36 Dislike
冇人睇了

睇緊,追到live!
冇人睇了

睇緊,追到live!

好勁 但我每日剩是出一大篇架咋
香港有冇地方好似magic mike 咁
好想同樓主瘋狂玩69
More
樓主係幾時發覺自己係gay gay?

由細到大 細細個人地睇twins 我睇boys kenny

一直都gay frd做兄弟~
利申:非gay
香港有冇地方好似magic mike 咁

好似冇,有都唔想去。人生剩係去過一次gay club 。覺得好嘈就冇去過了。
好想同樓主瘋狂玩69

樓主好潔身自愛(好似係)
More

做fd ok?
夠鐘又放工 開心仔。
『長篇連載情史』(真。初戀伍—痴線佬)
(以下內容均為真人真事)
上回講到自己變左個分左手嘅痴線佬,今集就講下自己幾痴線。之前講過佢為左我而同左女朋友分手。個女仔分左手之後都不斷打比佢,利用好多唔同嘅籍口想見佢,最多都係話自己飲醉酒(笑)。可能每一個人同佢分完手之後,都會HURT到仆街,跟住就痴左線。

初初分完手都冇咩野,因為佢仲陪住我。仲扮到好似好想繼續經營呢段關係咁。我緊係盲中中信左佢,仲以為除左冇得扑野之後,都冇其他分別。其實係分手之前佢都已經成日落BAR玩,我仲覺得冇咩問題呀呢個年紀。佢初初都會同我報告下,同我講下間BAR老細請佢飲酒呀,啲女女好想溝佢咁。我都冇咩野,因為一齊果陣都幾有安全感。最冇安全感應該係,佢冇FD係知我存在的。我就好似佢一個秘密咁,同佢獨立存在係另一個世界。可能BI,就係咁黑暗。

bi係咩?
『長篇連載情史』(真。初戀伍—痴線佬)
(以下內容均為真人真事)
上回講到自己變左個分左手嘅痴線佬,今集就講下自己幾痴線。之前講過佢為左我而同左女朋友分手。個女仔分左手之後都不斷打比佢,利用好多唔同嘅籍口想見佢,最多都係話自己飲醉酒(笑)。可能每一個人同佢分完手之後,都會HURT到仆街,跟住就痴左線。

初初分完手都冇咩野,因為佢仲陪住我。仲扮到好似好想繼續經營呢段關係咁。我緊係盲中中信左佢,仲以為除左冇得扑野之後,都冇其他分別。其實係分手之前佢都已經成日落BAR玩,我仲覺得冇咩問題呀呢個年紀。佢初初都會同我報告下,同我講下間BAR老細請佢飲酒呀,啲女女好想溝佢咁。我都冇咩野,因為一齊果陣都幾有安全感。最冇安全感應該係,佢冇FD係知我存在的。我就好似佢一個秘密咁,同佢獨立存在係另一個世界。可能BI,就係咁黑暗。

bi係咩?

雙性戀
More

做fd ok?

ok frd only
睇到好心酸
睇到好心酸

我都未心酸

火山有新post都幫你推

火山有新post都幫你推

thank you

有幾可憐要自己推po
有幾可憐要自己推po

出文當推post囉
有幾可憐要自己推po

出文當推post囉

冇貨 得兩篇想同步facebook出
有幾可憐要自己推po

出文當推post囉

又話長篇
有幾可憐要自己推po

出文當推post囉

又話長篇

起貨耐 每日寫得果兩篇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞