『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)

1001 回覆
277 Like 36 Dislike
我又好悶了
我又好悶了

點解巴打成日moon post
我又好悶了

點解巴打成日moon post

悶就出文喇

比人add爆未

成日唔肯入正題,又係到講鳩野!冇重點!垃圾文!
好啦,時間都去左中六開學了,點解咁快就中六好似就黎冇野寫(笑)果陣時唔記得係APP定FACEBOOK識左佢,一路大家都知大家係邊個,但就係冇講過野。果時一路睇住佢同男朋友好SWEET好開心,到鬧左交分左手,佢番番去外國讀書(!?同上面果個咁似嘅?兩個人黎(笑))。番左去之後,佢就開始同我傾計,仲係日傾夜傾果隻。佢同我有時差,我又會叫下佢起身,佢又會提我訓教。

最開心係,有人肯同你分享每日發生左咩事,你又可以講下佢知你今日遇到咩事。拍拖最值得係,有人肯同你一齊經歷大家嘅人生,偶然你會覺得好攰,會遇到唔開心嘅事。但番到去,同佢講完,見到佢,你就會唔記得哂唔開心嘅感覺,你會感覺,人生雖然好辛苦,好痛,好逼,好多野要處理,個世界好煩,但係有左佢,你就會有番生存嘅感覺,生活落去嘅動力。

聖誕果陣,佢寫左聖誕卡比我,係我人生第一次收咁精緻嘅卡,手字好靚,好SWEET。好似係我人生第一次收手工野。佢同我講新年會番黎,好想見我,就咁樣,我地兩個就期待左兩個月。等緊果日來臨。
宜家有人肯同你分享生活已經無乜可能
各有各忙
曾經有都好好

我依家都有 好開心

同意
宜家有人肯同你分享生活已經無乜可能
各有各忙
曾經有都好好

我依家都有 好開心

無 人越大越孤獨
琴日睇個套天地豪情講得岩
分左手個人會孤獨左好多

分左手咪會,好快咪下個。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞