『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)

1001 回覆
277 Like 36 Dislike
好想知樓主咩樣
好想知樓主咩樣

佢自爆左嫁啦
而家有個好好好好好好既男朋友
完全想像唔到有日真係冇左佢會點

除左講恭喜之外都唔知講乜好

唔好叫春
單身有單身好

係架
個圈有時都覺得太複雜

搵到個好男友,好好享受過每日,咁就一世啦
唔洗講咁多,單單純純咁就可以
上一篇好催淚
之前遇到個真係咩都會互相分享既人
不過佢有仔 大家用所謂其他身份相處
慢慢愛上左佢 習慣左每晚傾電話
咩都會同佢講
維持左年幾 習慣左呢種生活
但覺得佢近排對我越來越冷淡
但係又唔敢問佢點解 唔想聽到答案
最後有次鬧完交之後冇再搵佢
佢又冇問我
自從果次之後 個人變得好冇心機
其他朋友搵我都唔想覆 冇曬心情
情人節之前,佢同屋企飛左去日本,掉低左我幾日,不過佢好SWEET,日日都會襯屋企訓左同我傾SKYPE,仲買左好多野番黎比我。佢買嘅野食,我一粒都冇食過,全部都擺得好好唔捨得食,因為食左就冇。到五年後嘅今日,佢地仲PACK得好好擺左係我床下底。到左情人節果日,我通宵整左朱古力比佢,佢仲食得好開心好多謝我,係我人生暫時過得最幸福嘅情人節。

到冇幾耐,由每日長時間傾電話,去到訓教先會打黎,再去到剩是WTSAPP講訓教。由叫你BB再去到開始唔叫你,跟住開始嫌棄你。我就知道,佢嘅熱戀期過左,而我都差唔多時候。佢有一日同我講,屋企人又講啲說話嫌佢鐘意男仔。好唔想做GAY佬,好想做番個正常人。我先知,其實,我一路都唔係一個正常人。

好慘

同意

巴打好靚仔姐

唔好喊啊你一定搵到人錫你嫁bb

攬下先

希望啦

唔好sad啊我無惡意的

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/30/183737_dff96f65705c1ca0e1f04a5685acc0bf.jpg[/ig][/url]唔緊要

明明咁靚仔就貼埋啲咁既相

我好醜樣

樓主都醜樣,我真係地底泥
新讀者留名

覺得巴打好似陳柏宇 但同陳柏宇影個張又唔似

利申唔係hehe巴打 不過係sheshe絲打
追到LIVE
其實我覺得你都係個仆街

Whyyy

唔肯自己一個
好似不停搵水泡咁
不過好似呢個圈其實個個都係咁

我都唔係不斷有感情架

你相比起上面班叫春巴打已經叫做多姿多彩

想知樓主Status 就咁追PO都已經有4 5 段感情 先21歲.. 仲要話仲有好多未講
真係好多姿多彩

同意

巴打好靚仔姐

.唔靚仔應該無咁多人approach
上一篇好催淚
之前遇到個真係咩都會互相分享既人
不過佢有仔 大家用所謂其他身份相處
慢慢愛上左佢 習慣左每晚傾電話
咩都會同佢講
維持左年幾 習慣左呢種生活
但覺得佢近排對我越來越冷淡
但係又唔敢問佢點解 唔想聽到答案
最後有次鬧完交之後冇再搵佢
佢又冇問我
自從果次之後 個人變得好冇心機
其他朋友搵我都唔想覆 冇曬心情

其實知係借火 但係走唔到

Whyyy

唔肯自己一個
好似不停搵水泡咁

我都唔係不斷有感情架

想知樓主Status 就咁追PO都已經有4 5 段感情 先21歲.. 仲要話仲有好多未講
真係好多姿多彩

同意

巴打好靚仔姐

我接近0人approach

我都係無人,有相都無人hi

同意

巴打好靚仔姐

我接近0人approach

唔肯自己一個
好似不停搵水泡咁

我都唔係不斷有感情架

真係好多姿多彩

樓主你果位話要做返正常人既ex依家同男定女一齊?佢果陣同你分手係因為鍾意左另一個女仔?
呢個post其實係for樓主搵fun
BTW, 樓主個樣又幾好丁
樓主你果位話要做返正常人既ex依家同男定女一齊?佢果陣同你分手係因為鍾意左另一個女仔?

依家好似係男,果時佢同左個空姐一齊唔要我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞