『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)

1001 回覆
277 Like 36 Dislike
More
樓主係幾時發覺自己係gay gay?

由細到大 細細個人地睇twins 我睇boys kenny

未睇到後邊,但我都好鍾意kenny
曾經佢有復過我微博留言,勁開心
利申:gay

樓主好眼訓
樓主好撚靚仔 我呢d垃圾機會係0

唔靚仔
先睇fb再追po, 發現咗一篇呢到有fb無既

連登限定
坦白講

同為基佬都對貴圈感到絕望

基佬好假、心地好差,

唔刷存在感好似生存唔到咁

又或者可能我都唔識同基佬相處啦

吓本身呢堆人已經隱藏,你自己都隱藏...
咁人地又隱藏,現實識到你都唔知啦
賣下廣告先,我以前都有係輔仁寫少少散文仔,大家追哂PO都可以睇番我以前寫嘅野架:
【我係一個HEHE】與港女相處之日常
http://www.vjmedia.com.hk/articles/2017/04/15/157591/%E3%80%90%E6%88%91%E4%BF%82%E4%B8%80%E5%80%8Bhehe%E3%80%91%E8%88%87%E6%B8%AF%E5%A5%B3%E7%9B%B8%E8%99%95%E4%B9%8B%E6%97%A5%E5%B8%B8/

我諗起一個仆街仔
叫啲人裝apps去check自己既friend係唔係hehe
賣下廣告先,我以前都有係輔仁寫少少散文仔,大家追哂PO都可以睇番我以前寫嘅野架:
http://www.vjmedia.com.hk/articles/2017/04/15/157591/%E3%80%90%E6%88%91%E4%BF%82%E4%B8%80%E5%80%8Bhehe%E3%80%91%E8%88%87%E6%B8%AF%E5%A5%B3%E7%9B%B8%E8%99%95%E4%B9%8B%E6%97%A5%E5%B8%B8/

我諗起一個仆街仔
叫啲人裝apps去check自己既friend係唔係hehe

我都好驚呢啲
但係自己唔擺相又冇人搵
Lm
More
樓主係幾時發覺自己係gay gay?

由細到大 細細個人地睇twins 我睇boys kenny

未睇到後邊,但我都好鍾意kenny
曾經佢有復過我微博留言,勁開心
利申:gay

樓主好眼訓

咁就J到精疲力盡
追到live再特登開acc留名

係fb搵左一晚終於搵到樓主個樣

痴線佬

有睇岩總fb都好快搵到啦

點解咁多人都揾到樓主fbk ,揾左勁耐都揾唔到

我搵左好耐架
好似痴漢

不安

樓主靚仔得濟引曬啲痴漢
追到live再特登開acc留名

係fb搵左一晚終於搵到樓主個樣

痴線佬

有睇岩總fb都好快搵到啦

點解咁多人都揾到樓主fbk ,揾左勁耐都揾唔到

我搵左好耐架
好似痴漢

不安

樓主靚仔得濟引曬啲痴漢

我淨係想睇故啫
樓主唔係我果type

我諗起一個仆街仔

我都好驚呢啲
但係自己唔擺相又冇人搵

前排有人係呢啲content farm
大爆呢個方法

我諗起一個仆街仔

我都好驚呢啲
但係自己唔擺相又冇人搵

大爆呢個方法

呢啲落地獄啦

我諗起一個仆街仔

我都好驚呢啲
但係自己唔擺相又冇人搵

大爆呢個方法

呢啲落地獄啦

Check到咪話我都係想check 下你係咪

我諗起一個仆街仔

我都好驚呢啲
但係自己唔擺相又冇人搵

大爆呢個方法

呢啲落地獄啦

Check到咪話我都係想check 下你係咪

『長篇連載情史』(曖昧二)
(以下內容均為真人真事)
大家都好想睇我出文,但我真係唔會有咁多時間坐係電腦面前嘔咁多字出黎。但我會努力KEEP住暫時每日一篇一千字,希望大家唔會介意更新得好慢。因為打文要回憶番以前其實好痛苦,同埋個人老左冇後生咁記得好,要搵番以前啲相先記得番我做過啲咩(笑)。基本上除左初戀、I先生同N先生,跟住就冇咩記憶了。

細個對感情其實基本上好靠FEEL,覺得同個男仔相處開心,我就會好鐘意佢。但人大左,會慢慢計算多左。唔係計算佢幾靚仔、幾有錢、幾有未來。係每次都會停一停諗一諗,究竟自己同佢係咪真係會有將來,或者個腦有冇幻想到同佢嘅未來。我自己唔係有錢仔,但我唔介意個男仔同我一齊挨,就算我地窮到住公屋(公屋先係人生勝利組!)、去唔到旅行,只要一齊,我都會覺得好開心。我知道計算多左,可能會冇左果份一齊嘅衝動,但人大左,反而想要一齊生活、一齊經歷平淡,多過享受剎那間嘅激情。
大家都好想睇我出文,但我真係唔會有咁多時間坐係電腦面前嘔咁多字出黎。但我會努力KEEP住暫時每日一篇一千字,希望大家唔會介意更新得好慢。因為打文要回憶番以前其實好痛苦,同埋個人老左冇後生咁記得好,要搵番以前啲相先記得番我做過啲咩(笑)。基本上除左初戀、I先生同N先生,跟住就冇咩記憶了。

細個對感情其實基本上好靠FEEL,覺得同個男仔相處開心,我就會好鐘意佢。但人大左,會慢慢計算多左。唔係計算佢幾靚仔、幾有錢、幾有未來。係每次都會停一停諗一諗,究竟自己同佢係咪真係會有將來,或者個腦有冇幻想到同佢嘅未來。我自己唔係有錢仔,但我唔介意個男仔同我一齊挨,就算我地窮到住公屋(公屋先係人生勝利組!)、去唔到旅行,只要一齊,我都會覺得好開心。我知道計算多左,可能會冇左果份一齊嘅衝動,但人大左,反而想要一齊生活、一齊經歷平淡,多過享受剎那間嘅激情。

大過樓主兩年,同樓主話自己老,覺得自己超老

樓主仲keep以前啲相,睇番咪好痛苦

樓主仲keep以前啲相,睇番咪好痛苦

深刻嘅會,但係痛都係記憶嘅一種,唔想冇左
你啲ex 會唔會知你打文

知呀 N先生好似嬲左我了
屌原來我識樓主 唔怪得d經歷咁熟口面
屌原來我識樓主 唔怪得d經歷咁熟口面

個撚個都話識我
你啲ex 會唔會知你打文

知呀 N先生好似嬲左我了

why

唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞