『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)

1001 回覆
277 Like 36 Dislike
其實大家是咪都係喺啲app同網到識人? 點解我會覺得好難識

Forum同forum 囉

努力緊架喇我

唯有上黎呢到識

無PM

我add你啦haha
I'm back
個男仔直至番黎香港之前,我地都KEEP住有聯絡。我知道佢有繼續同EX講野,但佢都有同我講,唔會再一齊,只係朋友。但隨住佢番黎嘅日子一日一日咁倒數,我地唔知點解,慢慢開始冇咩點講野。唔知係我開始,定佢冷淡先。到佢番左黎幾日,佢冇搵過我,我都知道,我只係佢係外國嘅一個心靈寄託,只係佢係外國同佢EX分左手之後嘅代替品。過幾日之後,佢主動同我講佢同EX一齊番,但佢想約我出黎食個飯,我知道呢次可能係唯一一次見佢。

見佢之後,佢比我想像中體貼,仲好好傾。雖然知道佢有男朋友,但佢一見到我,就拖住左我隻手。係銅鑼灣。拖住左我隻手!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!我呆左,但都冇縮開。佢隻手好暖,好大隻。我地就咁樣,一路傾計,一路拖住手行哂成個銅鑼灣。個感覺好似係人地分手最後一晚咁。但係,我地冇開始過。

果時考試好大壓力,每日都好想喊,但佢每日都會安慰我,又會係外國SKYPE過黎陪我溫書。佢把聲好溫柔,佢個人好溫暖。其實自己一路因為公開試同遇到嘅感情事,情緒一直都好唔穩定。唔開心果陣,我會熄埋燈,攬住自己,將所有野喊哂佢。有一排有真係諗過完結人生。當然,最後因為好多朋友同佢,我先開始個人開朗番,好多謝佢救我番黎。

樓主都好多愁善感下,睇愛情睇到咁重,咁樣只會成日被hurt
其實n先生先係踏踏實實過人世既人選嚟,但你又似乎鍾意d會對感情玩玩下唔認真既人/player,一邊未同ex分手,一邊又拖你,真係好差,不論直gay都唔應該同呢類一腳踏兩船既人一齊啦

果陣時岩岩分手同仲細個 算啦 要遇到實會遇到
個男仔直至番黎香港之前,我地都KEEP住有聯絡。我知道佢有繼續同EX講野,但佢都有同我講,唔會再一齊,只係朋友。但隨住佢番黎嘅日子一日一日咁倒數,我地唔知點解,慢慢開始冇咩點講野。唔知係我開始,定佢冷淡先。到佢番左黎幾日,佢冇搵過我,我都知道,我只係佢係外國嘅一個心靈寄託,只係佢係外國同佢EX分左手之後嘅代替品。過幾日之後,佢主動同我講佢同EX一齊番,但佢想約我出黎食個飯,我知道呢次可能係唯一一次見佢。

見佢之後,佢比我想像中體貼,仲好好傾。雖然知道佢有男朋友,但佢一見到我,就拖住左我隻手。係銅鑼灣。拖住左我隻手!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!我呆左,但都冇縮開。佢隻手好暖,好大隻。我地就咁樣,一路傾計,一路拖住手行哂成個銅鑼灣。個感覺好似係人地分手最後一晚咁。但係,我地冇開始過。

果時考試好大壓力,每日都好想喊,但佢每日都會安慰我,又會係外國SKYPE過黎陪我溫書。佢把聲好溫柔,佢個人好溫暖。其實自己一路因為公開試同遇到嘅感情事,情緒一直都好唔穩定。唔開心果陣,我會熄埋燈,攬住自己,將所有野喊哂佢。有一排有真係諗過完結人生。當然,最後因為好多朋友同佢,我先開始個人開朗番,好多謝佢救我番黎。

其實n先生先係踏踏實實過人世既人選嚟,但你又似乎鍾意d會對感情玩玩下唔認真既人/player,一邊未同ex分手,一邊又拖你,真係好差,不論直gay都唔應該同呢類一腳踏兩船既人一齊啦

男人唔壞男女人唔愛
冇辦法

樓主條件好咪可以挑戰高難度囉

樓主邊忽條件好?
I'm back
樓主食完仔,就好打文啦
I'm back
樓主食完仔,就好打文啦

其實依家33頁,但我初步計算仲有3段感情 可以寫十日到,開2好似有啲浪費
I'm back
樓主食完仔,就好打文啦

其實依家33頁,但我初步計算仲有3段感情 可以寫十日到,開2好似有啲浪費

即刻拍多次咪有野寫囉
I'm back
樓主食完仔,就好打文啦

即刻拍多次咪有野寫囉

可以詳細啲寫嘅

果陣時岩岩分手同仲細個 算啦 要遇到實會遇到

而家都仲係好細個
妒忌
I'm back
樓主食完仔,就好打文啦

你唔開2
佢地點交友啊

又真(笑)
I'm back
樓主食完仔,就好打文啦

即刻拍多次咪有野寫囉

可以詳細啲寫嘅

可能十日之後又有新一段
樓主而家個男朋友點睇你留telegram 識仔?

咁date緊嗰個知唔知

咁date緊嗰個知唔知

樓主畢左業未? 讀歷史系好吸引啊 鑒古知今
樓主畢左業未? 讀歷史系好吸引啊 鑒古知今

都幾開心架,但讀得辛苦

咁等到變past tense 再講 (賤咀mode)

咁等到變past tense 再講 (賤咀mode)

Block得!
樓主文筆幾細膩 睇到心都痛埋
樓主好正
好想瘋狂同樓主telegram
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞