『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)

1001 回覆
277 Like 36 Dislike

其實都無乜信心
無希望 無信心

搵到就唔會冇信心

同人建立到信任先算

唔好講啲唔開心野啦

一講到呢D就係咁
其他好少咁灰

乖 哥哥係度

巴打做咩好似我咁灰
lm

我都同意木木梟好得意
Morning
Morning

Morning

『長篇連載情史』(又做第三者二)
(以下內容均為真人真事)
同R先生其實每日都係得日頭講野,夜晚佢就會唔搵我,甚至有陣時佢會直頭BLOCK左我(因為WHATSPP單TICK)。其實我發現左之後都冇篤爆佢,反而仲安份守己左,變左夜晚唔搵佢,日頭佢自動會搵番我傾計。記得有一日同佢去赤柱行街,食完個午飯行緊沙灘果時,佢話佢知道我知道佢有男朋友,話會同佢分手。(喂,屌咁似之前果件嘅)。咁作為傻仔嘅我緊係信左,仲同佢過左一日好浪漫嘅行街街。當你以為我又可以出POOL果陣。慢慢發現原來佢講呢D說話都係呃緊我。

慢慢我又會用自己方法睇下佢唔ADD我果個FACEBOOK有咩睇,(因為佢好聰明,後尾好似BLOCK埋我FACEBOOK。)口就同我講話係DEL左舊果個FACEBOOK。見到佢同我講完會分手之後,每晚仲同佢男朋友嘻嘻哈哈,仲UP埋啲勁SWEET嘅相。口就同我講話佢男朋友出軌,唔想同佢係埋一齊,但係要啲時間同佢分開。我就知道佢跟本就當我泥沙咁樣撚。以為我咩都唔知咁豬。

Mb界靚仔既真係10個有9個都係仆街

同意

同意

我識啲唔靚仔既都係仆街

同意

我識啲唔靚仔既都係仆街

所以寧願佢靚仔

同意

我識啲唔靚仔既都係仆街

咁呢個又真

同意

我識啲唔靚仔既都係仆街

所以寧願佢靚仔

同意

我識啲唔靚仔既都係仆街

咁呢個又真

拎張幾年前既好似有啲身材既相,就呃到唔少小朋友
有一排,我試過好唔開心,每次夜晚就會番埋房熄燈叫自己訓教,8點就上床,比黑暗包圍住眼光光。為嘅就係想時間過得快啲到第二日佢又會搵番我。明明我知道佢BLOCK我再UNBLOCK。等佢男朋友唔會見到我同佢WHATSAPP。但我就唔踢爆佢,因為我果刻仲需要佢。因為我果刻好驚佢會因為咁而離開我。

可能細個就係咁撚蠢,同咁傻,你試下依家叫我咁做,我會剷上果個人屋企再踢爆哂佢啲野。我都唔想浪費太多文字去擺係呢個人身上,後黎,有一日,我知道自己又唔可以再係咁,我同佢就慢慢冇再點講野,由每日起身搵大家搵到佢放工搵男朋友,到每日剩係講句早晨覆句早抖、再去到大家唔再點講野。去到2014年1月1號,我決定左新一年唔可以再做傻仔,同左佢講左句新年快樂之後,我地兩個就冇再交雜了。

係呢個世界鬼混,要識得保護自己。如果唔識保護自己,唔好怪人地點傷害你搞到你遍體鱗傷。男女嘅世界要要小心識朋友,男男嘅世界就更加要小心。睇到呢到,你可能會話點解呢個男仔咁低能,試過咁多次情傷都仲咁容易鐘個頭埋去。但如果你因為上次唔小心遇著大仆街,下次你遇到個好人,但你冇全心全意去鐘意佢,你同你原本應該一世嘅伴侶,可能就咁就會錯過左。起碼,到依家我都仲覺得係咁。
sad 位太多
sweet位太少
sad 位太多
sweet位太少

可能我冇咩sweet過
sad 位太多
sweet位太少

可能我冇咩sweet過

件件事都係ff 太多
太細個就入圈就係咁白痴
sad 位太多
sweet位太少

可能我冇咩sweet過

件件事都係ff 太多
太細個就入圈就係咁白痴

Ff左啲咩
近排可能寫得太多sad野 會努力搵下人生有冇啲sweet野調劑下,前幾日寫到自己有啲想死。
近排可能寫得太多sad野 會努力搵下人生有冇啲sweet野調劑下,前幾日寫到自己有啲想死。

講真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞