『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)

1001 回覆
277 Like 36 Dislike
用半個鐘追完post嘅a0
完全唔敢主動
之前有人約我睇戲都唔敢
係咪要單身一世

有人約就出啦,唔係好難識人
岩岩打完聽日篇文 大家想聽日睇定一間出
可以出少少預告比大家睇
個預告係我2013年見完佢之後寫嘅,勁嬌情,好嘔心。
好冇 <????

預告先
聽朝再睇
警告,極嘔心,極賣弄文字(書面語)
識你
識你

OK
主要係覺得自己好廢
除左高之外唔靚仔
身材麻麻 有肚腩仔 (但我成日j自己對腳
而且冇乜興趣同專長<我覺得呢個係最大問題
搵唔到自己想做嘅野
而家唔係番工就係屋企玩下lol咁
所以好冇自信
有一排,我試過好唔開心,每次夜晚就會番埋房熄燈叫自己訓教,8點就上床,比黑暗包圍住眼光光。為嘅就係想時間過得快啲到第二日佢又會搵番我。明明我知道佢BLOCK我再UNBLOCK。等佢男朋友唔會見到我同佢WHATSAPP。但我就唔踢爆佢,因為我果刻仲需要佢。因為我果刻好驚佢會因為咁而離開我。

可能細個就係咁撚蠢,同咁傻,你試下依家叫我咁做,我會剷上果個人屋企再踢爆哂佢啲野。我都唔想浪費太多文字去擺係呢個人身上,後黎,有一日,我知道自己又唔可以再係咁,我同佢就慢慢冇再點講野,由每日起身搵大家搵到佢放工搵男朋友,到每日剩係講句早晨覆句早抖、再去到大家唔再點講野。去到2014年1月1號,我決定左新一年唔可以再做傻仔,同左佢講左句新年快樂之後,我地兩個就冇再交雜了。

係呢個世界鬼混,要識得保護自己。如果唔識保護自己,唔好怪人地點傷害你搞到你遍體鱗傷。男女嘅世界要要小心識朋友,男男嘅世界就更加要小心。睇到呢到,你可能會話點解呢個男仔咁低能,試過咁多次情傷都仲咁容易鐘個頭埋去。但如果你因為上次唔小心遇著大仆街,下次你遇到個好人,但你冇全心全意去鐘意佢,你同你原本應該一世嘅伴侶,可能就咁就會錯過左。起碼,到依家我都仲覺得係咁。

R 先生姓孫?
有一排,我試過好唔開心,每次夜晚就會番埋房熄燈叫自己訓教,8點就上床,比黑暗包圍住眼光光。為嘅就係想時間過得快啲到第二日佢又會搵番我。明明我知道佢BLOCK我再UNBLOCK。等佢男朋友唔會見到我同佢WHATSAPP。但我就唔踢爆佢,因為我果刻仲需要佢。因為我果刻好驚佢會因為咁而離開我。

可能細個就係咁撚蠢,同咁傻,你試下依家叫我咁做,我會剷上果個人屋企再踢爆哂佢啲野。我都唔想浪費太多文字去擺係呢個人身上,後黎,有一日,我知道自己又唔可以再係咁,我同佢就慢慢冇再點講野,由每日起身搵大家搵到佢放工搵男朋友,到每日剩係講句早晨覆句早抖、再去到大家唔再點講野。去到2014年1月1號,我決定左新一年唔可以再做傻仔,同左佢講左句新年快樂之後,我地兩個就冇再交雜了。

係呢個世界鬼混,要識得保護自己。如果唔識保護自己,唔好怪人地點傷害你搞到你遍體鱗傷。男女嘅世界要要小心識朋友,男男嘅世界就更加要小心。睇到呢到,你可能會話點解呢個男仔咁低能,試過咁多次情傷都仲咁容易鐘個頭埋去。但如果你因為上次唔小心遇著大仆街,下次你遇到個好人,但你冇全心全意去鐘意佢,你同你原本應該一世嘅伴侶,可能就咁就會錯過左。起碼,到依家我都仲覺得係咁。

R 先生姓孫?

我唔知佢叫咩名(笑) 講真
追到live再特登開acc留名

係fb搵左一晚終於搵到樓主個樣

痴線佬
警告,極嘔心,極賣弄文字(書面語)

果然係文科人

痴線佬

為左r水吹可以去到幾盡

痴線佬

為左r水吹可以去到幾盡

有咁易知咩
賣下廣告先,我以前都有係輔仁寫少少散文仔,大家追哂PO都可以睇番我以前寫嘅野架:
【我係一個HEHE】與港女相處之日常
http://www.vjmedia.com.hk/articles/2017/04/15/157591/%E3%80%90%E6%88%91%E4%BF%82%E4%B8%80%E5%80%8Bhehe%E3%80%91%E8%88%87%E6%B8%AF%E5%A5%B3%E7%9B%B8%E8%99%95%E4%B9%8B%E6%97%A5%E5%B8%B8/
完全唔敢主動
之前有人約我睇戲都唔敢
係咪要單身一世

完全唔敢主動
之前有人約我睇戲都唔敢
係咪要單身一世

唔準咁悲觀!
主要係覺得自己好廢
除左高之外唔靚仔
搵唔到自己想做嘅野
所以好冇自信

高 夠做架喇
主要係覺得自己好廢
除左高之外唔靚仔
搵唔到自己想做嘅野
所以好冇自信

高 夠做架喇

Ok pm得 (講笑)
主要係覺得自己好廢
除左高之外唔靚仔
搵唔到自己想做嘅野
所以好冇自信

我都無乜自信好耐

我都冇咩自信架,細個成日驚比人拋棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞