『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)

1001 回覆
277 Like 36 Dislike
主要係覺得自己好廢
除左高之外唔靚仔
身材麻麻 有肚腩仔 (但我成日j自己對腳
而且冇乜興趣同專長<我覺得呢個係最大問題
搵唔到自己想做嘅野
而家唔係番工就係屋企玩下lol咁
所以好冇自信

我都無乜自信好耐

我都冇咩自信架,細個成日驚比人拋棄

個個都冇自信 有自信去哂玩app啦
主要係覺得自己好廢
除左高之外唔靚仔
搵唔到自己想做嘅野
所以好冇自信

我都無乜自信好耐

我都冇咩自信架,細個成日驚比人拋棄

個個都冇自信 有自信去哂玩app啦

又真
警告,極嘔心,極賣弄文字(書面語)

呢編既主角係__先生?
警告,極嘔心,極賣弄文字(書面語)

呢編既主角係__先生?

係啵 曖昧就唔好比名啦
我記得好耐之前同樓主係app傾過計

Hi

姐係樓主成日用app識仔喇

Hi

好多人識樓主
主要係覺得自己好廢
除左高之外唔靚仔
搵唔到自己想做嘅野
所以好冇自信

高 夠做架喇

Ok pm得 (講笑)

180 冇身材 瘦撚
自己經驗可以話係吸引唔到人

雖然最後依家都有男朋友

Hi

好多人識樓主

又想話我公廁
咁都叫唔靚仔

Hi

好多人識樓主

又想話我公廁

你認唔認

唔認

Hi

好多人識樓主

又想話我公廁

你認唔認

唔認

出曬啲文係知係咪公廁囉

Hi

好多人識樓主

又想話我公廁

你認唔認

唔認

出曬啲文係知係咪公廁囉

夜媽媽就訓啦
More
樓主係幾時發覺自己係gay gay?

由細到大 細細個人地睇twins 我睇boys kenny

未睇到後邊,但我都好鍾意kenny
曾經佢有復過我微博留言,勁開心
利申:gay
追到live再特登開acc留名

係fb搵左一晚終於搵到樓主個樣

痴線佬

有睇岩總fb都好快搵到啦
樓主好撚靚仔 我呢d垃圾機會係0
先睇fb再追po, 發現咗一篇呢到有fb無既

痴線佬

點解咁多人都揾到樓主fbk ,揾左勁耐都揾唔到

痴線佬

我搵左好耐架
好似痴漢

痴線佬

我搵左好耐架
好似痴漢

不安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞