多倫多生活討論區 61

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
呢啲冇六七個人都唔會開㗎啵

星期六 啤酒 short ribs 撚狗 諗起就覺得正
depends on what "master"
So what “master” can help?
MBA
most of the decent job will not consider the college student for New grad position. you can refer to the job ad. most of them require universities students
those with co-op
睇下讀乜嘢科啦。如果個學位唔係專業科目,咁讀埋master就無乜幫助。依家係講緊已經有學位而去讀master同讀diploma (實用既)揾工既分別。
點解鎖卡?
香港凌晨 簽外幣 大額/重複細額
集齊哩三大要素好快鎖卡 唔係嘅話美國駭客追住香港啲卡爆咪fat fat
Keyboards定Keywords
唔怪得你搵唔到工
喺香港連自己房都無 就算要同人夾 過到黎有間房已經好舒適
無自己房的壓迫感真係體驗過先明
用用下就會覺得直接填form最好
56k都夠快上網
搵咗工兩個已經冇回音 想問考個叉車牌有冇用 想搵啲hea啲嘅工 但係又唔係minimum wage
你要趕deadline咁一定係好大壓力
唔怪得你咁多怨言
I mean software入面既form mode 唔係真係用筆填print and mail果隻
叉邊款車?
邊啲college diploma有用?
我諗應該全部學曬 睇過下有啲三日上完就有牌嗰啲有冇伏
Canadian tire玻璃兜
屌你咩話人水鬼 人哋本身都唔係香港搵得少 真係當人哋係香港人口中所講嘅it狗啊?
打算買隻portable出花園燒就算 兩個人真係無必要咁L大個爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞