Nikon 討論/貼圖區 (22) Z6iii/Z8幾時出?

1000 回覆
3 Like 3 Dislike
去大相機係 仲有劵拎多7%

假如去商場就要小心 有手續費 退稅退唔足
手續費係鋪頭收charge?
有d百貨公司退稅會收charge
例如本身退10%, 佢收1.2% charge
實際退俾你得8.8%
原來係咁
想問我部d800個cmos多塵到咁有冇得救 唔夠膽自己買set嘢清 有冇巴打可以介紹去邊度抹
驚咪番原廠囉
原廠唔整佢話d800太舊
唔係呀化。。。。。。。。
冇nikon dslr係手
應該可以升起反光板呱

自己清唔難
cmos面冇咁易花架
你當平時啲filter就ok

當然要買幾廿蚊cleaner啦
試下先,多謝巴打建議
HK office 肯做咩?
依間公司真心正,做街客生意都可以放星期日同公假,重要係咁多年都無改變。
價格.com
講用途就一定係24-120
搵街鋪整囉,唔好信自已
上面問左2470 2.8 VS 24120 4
都係答24120
岩岩入手z7ii+24-120+50.8
支24-120都真係好夠sharp
最近用24-70 2.8s真係好好用 比想像重啲 但成支鏡成像畫質 無得彈 2.8光圈都幾好
Nikon Z10 Camera: The Future of Photography
1 Comment

Last Updated on May 19, 2023 by PixelPluck

The Nikon Z9 has been a game-changer for professional photographers, but the release of the Nikon Z10 camera promises to take things to the next level. With enhanced features and capabilities, the Nikon Z10 camera is set to become the new flagship model in Nikon’s mirrorless camera lineup. Nikon Z10 Camera: The Future of Photography.
D800可以入menu去lock起隻反光板
你咁污糟要買一對清潔kit,一乾一濕兩枝棒,香港walkin買幾十蚊內
其實就算唔係100%清晒都幫到好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞