[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
其實唔太打機,apple tv 4除左mirror仲有無咩feature?
同埋32gb夠唔夠用?

人在外國想賣緊d二手野,如果換野就個價會靚好多
所以諗緊入唔入手apple tv好
其實唔太打機,apple tv 4除左mirror仲有無咩feature?
同埋32gb夠唔夠用?

32gb 夠用 我用來煲劇多 遊戲好少 同無咩興趣

有無巴打知道 點解下面呢度唔顯示

已經重開機過幾次,叉滿左都試過,無變動

咩版本

Apple圍來班人都冇晒果種創新既激情
由期是呢幾年仲有激情既都比tc磨滅晒
機款十年如一日iOS加晒android同JB tweak就當新野
思疑呢部iPhone 8其實應該係iPhone 7黎
不過tc又想cut cost擠牙膏點知比Samsung爬頭
我想要wow wow things呀Apple!!!
機款十年如一日iOS加晒android同JB tweak就當新野

用7+等8s+
請問係咪全線IPHONE 換電都係HK$ 608
???

yes

6sp 換唔換電好
定係等9月買8plus or 7plus 算

9月買到先算。

料ching 先有上 禾矛

apple 係安全性行先再慢慢加大個自由度

同d本質就妄顧安全乜野狗屎垃圾都放入部手機根本係兩樣野黎

而ipad 近年進步好明顯, antab 已經收哂皮
iphone 設計換左人真係垃圾既
???

yes

6sp 換唔換電好

9月買到先算。

???

yes

6sp 換唔換電好

9月買到先算。

PB2 更新唔到 Whatsapp
同埋32gb夠唔夠用?

用VLC睇NAS內片
其他聽下歌咁
打機就真係唔會
同埋32gb夠唔夠用?

用緊tv4 64gb,平時mirror睇波多同埋viutv,有時睇戲。32其實夠
自從升左去ios10之後
本身subscribed左既calendar會冇啦啦消失 (冇show個行程係日歷上面)
試過幾個方法都冇用
包括 入設定停用個個subscribed calendar再啟用 (會睇得番個subscribed calendar一陣 之後又會冇啦啦消失左),
再重新subscribe 個calendar,
開或者熄 "使用SSL"
重新開機都冇用
想問有冇人都遇到相同問題?
本身subscribed左既calendar會冇啦啦消失 (冇show個行程係日歷上面)
試過幾個方法都冇用
包括 入設定停用個個subscribed calendar再啟用 (會睇得番個subscribed calendar一陣 之後又會冇啦啦消失左),
重新開機都冇用

我都係...曼聯個日曆時有時無
imac 好齊, iphone 彈出彈入
試過幾個方法都冇用
重新開機都冇用

就係曼聯個個
試過幾個方法都冇用
重新開機都冇用

就係曼聯個個

會唔會係曼聯問題😑
同埋32gb夠唔夠用?

用緊tv4 64gb,平時mirror睇波多同埋viutv,有時睇戲。32其實夠

我用64GB就爆 狂down垃圾 VLC入片睇
乜可以裝舊電, 比原裝個電量仲多架咩

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.6.ebb2eb2IRYmt0&id=541402781634&cm_id=140105335569ed55e27b&abbucket=2&skuId=3563964907644

5s定4果陣都有

淘寶隱陣?
想試一次自己黎
乜可以裝舊電, 比原裝個電量仲多架咩

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.6.ebb2eb2IRYmt0&id=541402781634&cm_id=140105335569ed55e27b&abbucket=2&skuId=3563964907644

5s定4果陣都有

淘寶隱陣?
想試一次自己黎

我唔敢試呀 有心理陰影 以前拆3G果陣整爛左個LCD panel

正唔正常?
感覺好倒水

正唔正常?
感覺好倒水

Ios10 係咁
黎緊11應該仲倒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞