[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
有無睇戲/rss link好介紹
淨係知irss果條

我都係得果條

補返條片 睇下有冇其他巴打知仲有冇link
https://youtu.be/YxiXC-2w1D8

睇牙CHOK個channel 真係學到好多野
淨係知irss果條

我都係得果條

Irss唔work既
http://s.nextmedia.com/apple_sub/a.php?i=20170722&sec_id=12187373&s=12187373&a=20097612
【出閘搜新】Apple即Pay新功能 網上買嘢唔使用信用卡

有無巴打知道 點解下面呢度唔顯示

已經重開機過幾次,叉滿左都試過,無變動
淨係知irss果條

我都係得果條

chi sin 垃圾channel黎

會有咩

會有咩

會有咩

會有咩

係囉

會有咩

係囉

快啲快啲出新啦
點解到beta 3 都仲係無night shift 既control center
點解到beta 3 都仲係無night shift 既control center

brightness果度一早有wo..
搞咗好耐都唔成功喺DFU到刷部iPhone,去到正在摘錄軟體到部iPhone就自動重新開機,然後iTunes就話失敗找不到iPhone 最後搵到原因應該係因為原來部電腦得返20幾G,唔夠位比iTunes unzip個ipsw,所以就Fail,Del返啲嘢清返啲位就正常返刷到
搞咗好耐都唔成功喺DFU到刷部iPhone,去到正在摘錄軟體到部iPhone就自動重新開機,然後iTunes就話失敗找不到iPhone 最後搵到原因應該係因為原來部電腦得返20幾G,唔夠位比iTunes unzip個ipsw,所以就Fail,Del返啲嘢清返啲位就正常返刷到

diu

diu

佢又無話唔夠位之類,R曬頭,搞極都唔得 屌依家有返60幾Gb就得,有冇咁大食呀

車~~~要人禁多下 -.-"

呢個表情真係

呢個表情真係

diu

佢又無話唔夠位之類,R曬頭,搞極都唔得 屌依家有返60幾Gb就得,有冇咁大食呀

係,我發覺蘋果每個程式員個hdd 個個有幾千tb
我上次update macos 唔夠位唔同我講,自己boot 機後hang 機, 嚇得我
請問係咪全線IPHONE 換電都係HK$ 608
???

yes

6sp 換唔換電好
定係等9月買8plus or 7plus 算

9月買到先算。
淨係知irss果條

我都係得果條

老chok youtube channel
http://s.nextmedia.com/apple_sub/a.php?i=20170722&sec_id=12187373&s=12187373&a=20097612
【出閘搜新】Apple即Pay新功能 網上買嘢唔使用信用卡

又係無支那移動份
當初4g 出街 鎖咗支那移動同pccw 得3台 csl smt 可以用
後來pccw 同csl 合併解鎖
支移動大陸賣5s 先解鎖

有無巴打知道 點解下面呢度唔顯示

已經重開機過幾次,叉滿左都試過,無變動

咩版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞