[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

有冇人用過macbook i5? 實際用到幾耐?

咦 呢個價512GB 我有d性趣

rich
原來iPod touch都減左價
不過128依家都唔夠用
macbook pro 13吋8gb ram夠唔夠用,係咪唔可以自己加ram?
btw有冇人知點買macbook pro最平

大學notebook ownership programme
macbook pro 13吋8gb ram夠唔夠用,係咪唔可以自己加ram?

係,焊死左

大學notebook ownership programme

平幾多?

平幾多?

係咪都係400
依家beta直落10.3.3會唔會撞apps

冇人敢試啦

我落咗
個notes app開唔返
我啲notes喺晒入面㗎
依家beta直落10.3.3會唔會撞apps

冇人敢試啦

我落咗
個notes app開唔返
我啲notes喺晒入面㗎

好撚柒
上左pb3 Adblock 好似幾生性
再觀望多陣

講完就中伏

點伏法
再觀望多陣

講完就中伏

點伏法

照block 唔到
再觀望多陣

講完就中伏

點伏法

照block 唔到

用咗幾粒鐘,完全冇廣告,facebook.com都唔駛扑

用電量不過不失,只係差過10.3.3少少。

P.S. 6s Plus (iOS 11 B4)
遲下會唔會成條iPod line冇埋

都已經係肯撚定嘅事實

Steve

都已經係肯撚定嘅事實

Steve

下年呢個時候應該係iPod touch 死期

iPod

想問 係未有得set要Touch ID先入到個app?

都已經係肯撚定嘅事實

Steve

你可以搏下HomePod出左之後Apple會加啲新嘢俾iPod touch延長壽命
雖然可能性都頗低

都已經係肯撚定嘅事實

Steve

你可以搏下HomePod出左之後Apple會加啲新嘢俾iPod touch延長壽命
雖然可能性都頗低

如果出返部4.7" 行A9買硬
而加用iPod touch 6掛天堂2成日彈

iPod

唔係,只係lock screen輸入密碼
依加只係換左個方式,由以前ios 10嘅
向右滑動+Touch ID 改成輕觸+轉上面嗰個畫面+Touch ID
所以唔好再問係咪有得鎖app

iPod

唔係,只係lock screen輸入密碼
依加只係換左個方式,由以前ios 10嘅
向右滑動+Touch ID 改成輕觸+轉上面嗰個畫面+Touch ID
所以唔好再問係咪有得鎖app

下次個post 名變
Ios 11 冇鎖apps
我用耳機聽歌啲歌會自己暫停會自己係咁飛歌 但啲歌係冇問題 聽得哂成首 究竟點解會咁 啲歌係我入落itunes的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞