[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我想問各位巴打升左去10.3.3有無自動respring情況出現?我6plus差差下電想wake部機禁極power button無反應,之後無端端重新開機 一日一次咁濟

6+暫時無或者有但係我無見過
iCloud iTunes都唔用唔洗買iPhone啦

用小米 中共幫你backup
我覺得apple以後要強制啲iPhone用戶update之前做backup
唔back唔俾升

Good idea

太多智障

我接受唔到咁多人竟然唔知/唔用iPhone呢個最有用嘅功能
Backup都唔用真係不如用番An機
起碼自由度高啲

不過到班友降番果陣咪又會覆蓋左個舊backup
除非可以選擇保留某幾個咁

Backup可以archive,唔怕被overwrite
有個奇怪既問題,點解淘寶d 3d moon 貼,大部分都係有底色
我未見過一隻係3d包晒邊得黎,係全透明

之前淘過一隻 貼錯少少 就比佢moon 貼個底色cover 左 少少位

全透明你會見到無盡既氣泡邊

如果係玻璃貼 應該冇咁易有泡泡

Shift落下面

個頂唔係聽電話位黎咩

咪就係將個時間shift落電話位下面囉

有無意示圖?

冇位擺平時個鐘

咪係囉
我唔信新機會成個鐘冇埋

擺喺home製度?

個頂唔係聽電話位黎咩

有無意示圖?

冇位擺平時個鐘

咪係囉
我唔信新機會成個鐘冇埋

擺喺home製度?

有無意示圖?

冇位擺平時個鐘

咪係囉
我唔信新機會成個鐘冇埋

擺喺home製度?
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/02/184047_195539c6574a1a0858c8984803bc1bd1.jpg[img][/url]
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/02/183842_d5bf792ea3d14ae690a3c7a142633244.jpg[img][/url]

好柒

做乜鳩
我想問各位巴打升左去10.3.3有無自動respring情況出現?我6plus差差下電想wake部機禁極power button無反應,之後無端端重新開機 一日一次咁濟

啱啱更新完iCloud回復緊啲Apps時試過一次 之後都無試過,不過真係倒水過10.3.2好多
apple每次岀新iphone 舊一代就得返最細同最大gb數賣 咁想問下9月岀iphone8,衛訊會唔會有iphone7中間個gb數 姐係128gb賣?

有無意示圖?

冇位擺平時個鐘

咪係囉
我唔信新機會成個鐘冇埋

擺喺home製度?

我究竟睇緊d乜

有無意示圖?

冇位擺平時個鐘

咪係囉
我唔信新機會成個鐘冇埋

擺喺home製度?

我究竟睇緊d乜

一定唔會咁,柒到地核
apple每次岀新iphone 舊一代就得返最細同最大gb數賣 咁想問下9月岀iphone8,衛訊會唔會有iphone7中間個gb數 姐係128gb賣?

Apple:你用舊128既價買到256,你有so啦

但都係想買128gb 又平啲 256個價都就買到部7s啦...

冇位擺平時個鐘

咪係囉
我唔信新機會成個鐘冇埋

擺喺home製度?

我究竟睇緊d乜

一定唔會咁,柒到地核

幾好笑😂
IOS10有咩錄影APP好用?
想錄SCREEN
今次谷ip8 7s都可能冇乜大分別 咁不如平平地買7好過
IOS10有咩錄影APP好用?
想錄SCREEN

升11 beta / 用macbook Quicktime / PC iTools Airplayer

Apple:你用舊128既價買到256,你有so啦

但都係想買128gb 又平啲 256個價都就買到部7s啦...

舊年apple對舊機嘅做法係減價兼double個容量
搞到最高容量嘅128gb突然好抵買
今次谷ip8 7s都可能冇乜大分別 咁不如平平地買7好過

兩樣都谷
8就逐少逐少推吊你癮
更新硬件既7S就俾等唔切8或者等8用住先既人買
好似係咁
最後個個都等8 冇人理7s

睇下佢7s有咩吸引人先 除左價錢
想問各位ching而家豐澤買macbook pro係咪仲有得分期?係免息定點?thx
因為有返開parttime 想試下自己供 唔想比負擔屋企人

如果變得多咪試下8
7s 如果差唔多只係升spec, 不如用返7算

如果變得多咪試下8

但7s同8都用a11如果變得少7s又平d真係考慮得過 頂幾時到9月

如果變得多咪試下8

但7s同8都用a11如果變得少7s又平d真係考慮得過 頂幾時到9月

心思思想換機但部6S換左電無耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞