[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想試升public beta 3

請問Apple music入面既歌會唔會受bug影響?

用開moov

我本身都係,岩岩轉返去apple music

用開moov

不會

用開moov

不會

但Apple music本身就好多bug

用開moov

不會

都okay啦

用開moov

不會

都okay啦

轉返Spotify
可以聽其他user條list實在太正

用開moov

不會

都okay啦

轉返Spotify
可以聽其他user條list實在太正

moov無損 轉唔到
想問下點解iphone開唔到facebook嘅link
Whatsapp send 黎load唔到條link

Adblock?

Adblock?

試過關左又唔關事喎
轉typeC我屌到tim cook啪啪聲
轉typeC我屌到tim cook啪啪聲

Tim cock表示:好呀

iphone個"i"字上面粒點唔應該係方形,正常應該係圓形嘅
所以張圖我估係假

iphone個"i"字上面粒點唔應該係方形,正常應該係圓形嘅
所以張圖我估係假

應該係p圖果陣用咗Helvetica,
但唔記得蘋果轉咗用San Francisco

幾靚
點解adblock會突然唔work
點解adblock會突然唔work

個個都話唔work但我update咗仲係好正常用緊
係咪同我仲用緊iOS 9.3.5有關
login 左google drive 會有d 咩app 自動提你登入埋?
個ios11 pb 真係廢到
又彈app又自動reboot又唔識熄mon又hand
lock screen又delay
利申:7+
知唔知pb4幾時出?
用緊pb3,
到時係咪要down返落10.3.3先,再升pb4?

Adblock?

試過關左又唔關事喎

Safari content blocker?
知唔知pb4幾時出?
用緊pb3,

預計DP5 8月8 1點

PB 等多一日,可直接OTA 上,或download 個ipsw iTunes 上
知唔知pb4幾時出?
用緊pb3,

預計DP5 8月8 1點

PB 等多一日,可直接OTA 上,或download 個ipsw iTunes 上

請問pb beta 會係邊度有ipsw down?
知唔知pb4幾時出?
用緊pb3,

點解唔直接上pb4?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞