[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
watchOS 4 用voice dictation 用咩language (force touch) 都係出英文
利申pb 3
終於裝番個watch beta玩下
有無人更新完youtube個分享空白左

update左 冇事
究竟watch呢兩個version改過咩黎?
好似冇分別嘅
唔係剩係香港無14日換機,台灣都無

S0 升有無問題

S0 升有無問題

啲電去得好快

利申S2冇reg beta account但照升
如果真係面部解鎖,
帶左眼鏡/留鬚/訓係度壓住塊臉
係咪開唔到
如果真係面部解鎖,
係咪開唔到

韓國人開唔到
如果真係面部解鎖,
係咪開唔到

韓國人開唔到

港女夜晚落妝都應該開唔到
如果真係面部解鎖,
係咪開唔到

韓國人開唔到

港女夜晚落妝都應該開唔到

呢啲叫喬妝
Beta5都係咁食電?
索哂熄尻左個VPN

update左 冇事

up完無變過
如果真係面部解鎖,
係咪開唔到

可能係用iris識別?
唔知有冇
BTW 有冇人仲用緊MacBook unibody 姐係小白 其實邊個OS最順 我個部2010 打爆哂RAM同裝左SSD
唔知有冇
BTW 有冇人仲用緊MacBook unibody 姐係小白 其實邊個OS最順 我個部2010 打爆哂RAM同裝左SSD

Snow Leopard,好似係
有冇巴打依加轉日本store update 唔到app ?
之前用workflow 轉store都update 到
有冇巴打依加轉日本store update 唔到app ?
之前用workflow 轉store都update 到

嗰個ac轉過香港嚟課金
唔知有冇

但係好多野用唔到

因為咁煩, 我已經買APPLE野唔會再買AC+

佢衣家咁處理係仲差過14日唔俾換,因為唔俾換係要當面買嗰時三口六面講
不過我衣家係要拎左部機去Store,佢check完先耍人去外判,姐係最少已經要個客行多一次
以前咩野響Apple Store買,仲要連埋AC+既所謂優待完全無晒
佢地咁搞法個品牌唔會維持得耐
定係因為香港消費者法例垃圾,定香港人好洽d

我覺得就算要外判
都應該俾個客交低部機俾Genius Bar
由Genius代送去外判啦

就係呢個point,當年Apple Store咁成功就係因為Genius Bar個idea
去外判拎籌等幾粒鐘再俾燥底員工黑面既experience無人想要
衣家仲要(懷疑)間野會屈人錢

其實搞到咁,主要有好多PK換啲假零件然後用高電壓打死塊底版整到唔著,然後搏換機,再賣上大陸,以前Apple鬆手,好多PK因為咁賺咗好撚多。
因為咁Apple開始唔著機就要驗,班PK就愈改愈叼轉,唔想俾Apple發現,Apple唯有愈驗愈嚴⋯⋯

大陸班仆街

就算係咁都係佢地雙方之間既事,或者應該話一間公司打開門做生意,越做得大就越招搖風險,無人有義務幫佢
更何況利益受損既係正正當當既消費者,衣家根本係店大欺客,或者係香港社會結構性幫商家佬洽消費者
(有時見到呢d生活細節就體會到民主法治既重要)

到時咩都整,又會搞到book 唔再Genius abar
唔知有冇

但係好多野用唔到

其實都係揀返啱啱好夠用嘅OSX就得,真係用唔到先升一代咁。
(我Jailbreak部iPod Touch都要用Snow Leopard去就返個software
PB4已出
PB4已出

downloading
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞