[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想問下
部電話尋日跌完落地
本身見淨係花左個 moon

但係岩岩用 WHATSAPP 錄 VOICE MSG 果陣
當例如我錄左 1 分鐘音
但顯示出黎個長度永遠都係錯哂 例如顯示出黎係 27 秒 但人地 QUOTE 我段 VOICE MSG 顯示返出黎又岩架喎
不過D 內容係無 CUT 過既

呢個情況有無巴打遇過 部機算唔算壞壞地
想問下
部電話尋日跌完落地
本身見淨係花左個 moon

但係岩岩用 WHATSAPP 錄 VOICE MSG 果陣
當例如我錄左 1 分鐘音
但顯示出黎個長度永遠都係錯哂 例如顯示出黎係 27 秒 但人地 QUOTE 我段 VOICE MSG 顯示返出黎又岩架喎
不過D 內容係無 CUT 過既

呢個情況有無巴打遇過 部機算唔算壞壞地

10.3.3 個music
Artist個名後面bug咗變咗透明
10.3.3 個music
Artist個名後面bug咗變咗透明

一時時 有時又冇事
點解lihkg 唔學下hkg+?
hkg+可以儲存左d post, 就算高登死左都睇到post

依家lihkg web死app 一齊死, 咩都睇唔到

有無it 撚講下係咪好難?
點解lihkg 唔學下hkg+?
hkg+可以儲存左d post, 就算高登死左都睇到post

依家lihkg web死app 一齊死, 咩都睇唔到

有無it 撚講下係咪好難?

廣告費賺唔夠整cache ser
有無平靚正短叉電線推介
有無平靚正短叉電線推介

Verbatim
pb2語音輸入點解無廣東話

入返keyboard setting轉

轉唔到去既
啱啱先發現原來翻轉部機可以有通知入都唔著mon,我認我old news 想問下有無方法可以長期咁樣唔洗限死翻轉先得?
啱啱先發現原來翻轉部機可以有通知入都唔著mon,我認我old news 想問下有無方法可以長期咁樣唔洗限死翻轉先得?

咁不如所有app都唔整通知啦

咁不如所有app都唔整通知啦

但係我又想係我想睇果陣直接係lockscreen到睇曬在有無通知唔洗下下入app
去csl 買咗SE 請問果店買ac+ 要唔要預約 即日買唔買到

Ios 8定唔知ios9已經有
開勿擾咪得
去csl 買咗SE 請問果店買ac+ 要唔要預約 即日買唔買到

想問下iphone 淨機最抵係咪csl?

我32Gb $3138 平350 打算買ac+

ac+唔洗約

ac+唔洗約

THX
hello 巴打們求教 近日買左部iphone 但點知有時開啲page佢會自己郁/自己㩒左某啲制 係咪去換新機好啲? 使唔使預約天才巴 唔該巴打

你接受到咪唔駛換
如果要換,要book

會換全新定翻新?

巴打覺得應唔應該換 怕換左部仲衰嘅

換啦

翻新
有問題就再換

其實好唔抵喎 買部新機返黎有問題 就換部二手件既翻新機..
今日係咪有beta 4
留名

你接受到咪唔駛換
如果要換,要book

會換全新定翻新?

巴打覺得應唔應該換 怕換左部仲衰嘅

換啦

翻新
有問題就再換

其實好唔抵喎 買部新機返黎有問題 就換部二手件既翻新機..

用部壞嘅仲唔抵
換啦
早幾日係3出左部7plus
返到去先發現個mon左上角鬆鬆地
同埋sim卡槽好似突出左 入唔晒咁
冇買applecare但有保 去apple整洗唔洗錢
定會免費換個比mon我?

Ios 8定唔知ios9已經有
開勿擾咪得

搵野遮住機頂個距離sensor 就得

原來有啲咁嘅野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞