[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

Line setting果度要用touch id先入到密碼果part

ios11?

iOS 10.3.3
原來line版本5.0果陣已經加左touch id function

我以為你講緊ios11 ls入通知叫你用touch id
[url]https://youtu.be/d5uSNIE2k-8[url][/url]
笑到我肚痛 都唔知咩bug黎

呢個Bug幾正

但係佢搞到我用唔到keyboard

仲要唔消失
唔係講笑 touch id擺後面既話我唔買了

Tim Cook 冇底線

Same
Block 完上面嗰堆 server 用唔到 Facebook app
網頁版就得 但係解 block 好似都唔得
其實係咪 fb app 壞

降返adblock落2.8.2

會有返dummy VPN?
Block 完上面嗰堆 server 用唔到 Facebook app

有番
Mac機跟呢個搞掂左
https://hiraku.tw/2015/12/4131/

Mac機 work thanks

Mac機跟呢個搞掂左
https://hiraku.tw/2015/12/4131/

Mac機 work thanks

即刻裝返晒落update左果d機
downgrade 完 Adblock 如果唔想自動更新

可以係mac到 right click Adblock.app>open with archive utility
再入 payload folder
copy payload folder入面個.app 入iTunes replace返原本個個
咁app store就唔會show個1字

依家錄影同影相個陣不停係到震,洗過機都係咁,係咪個防震壞咗
iphone 6s plus 過咗保

擺定左都震?
有無人個lihkg死死哋咁,係咁網絡連接錯誤

擺定左都震?

屌越諗越嬲
俾多左錢都仲保條撚,有咩理由唔換新,佢即場自己用部MBA裝唔到firmware,又唔係人為損壞

如果你而家手動打爆個Moon...
咁應該可以換?

問題係明明有保但Apple store照水走你

OK,姐係平時/正常係過左保先會送人去外判?
如果係咁姐係頭先隻精靈on9或者玩我
咁我試吓撞第二隻好人d既...

好似話開唔到機嘅都會一律送外判

btw 你有AC+應該叫經理

唔著機一律要去外判TSO ,有冇AC+都一樣,嗰邊有專責人員驗機(check 吓有冇換假零件,然後特登整唔著佢搏換機嚟㧪零件之類)
有冇AC+一樣,

擺定左都震?

影相都影唔到 ?我之前影相蒙拎去天才度話壞防震 比左468$換鏡頭
DB5

擺定左都震?

影相都影唔到 ?我之前影相蒙拎去天才度話壞防震 比左468$換鏡頭

影相係影到清嘅,不過會係咁自動對焦
之前先換完個mon,早知比多啲換部翻新機算數

有冇人試過上華強北升級個內存 ?姐係32升上128咁

你打算 以後唔升 ios ver ?

Apple會bam

會炒update

根本個serial 有齊制造地(邊間富士康) 顔色 容量 生產週
改機真係當人傻仔

一update 唔match

改過無問題, 16gb 改 64gb

順利由10.3.2 升到 10.3.3
Sorry巴打我無乜爬文 如果我啲問題有重覆 我自隊一打

但係我啱啱由ios 11 downgrade to ios 10.3.3beta
再downgrade做10.3.2

兩次嘅downgrade
當我想開返apple music
入到music app但搞咗好多次 都係「無法啟用iCloud資料庫」
試過重新開機,apples logout再login,wifi轉用3g
都係無用
有無巴打知道點搞掂佢
Sorry巴打我無乜爬文 如果我啲問題有重覆 我自隊一打

但係我啱啱由ios 11 downgrade to ios 10.3.3beta
再downgrade做10.3.2

兩次嘅downgrade
當我想開返apple music
入到music app但搞咗好多次 都係「無法啟用iCloud資料庫」
試過重新開機,apples logout再login,wifi轉用3g
都係無用
有無巴打知道點搞掂佢

downgrade預左有呢D事發生, restore多次啦
ios11 出左devloper beta5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞