[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Apple’s pitch come September will be that Face ID is quicker, more secure, and more accurate than Touch ID. People inside Apple say it is.
- Mark Gurman

咁勁?

仲傳緊7s會轉玻璃底所以有wireless charging

Tim Cook: 誠意之作呀,俾錢啦
Apple’s pitch come September will be that Face ID is quicker, more secure, and more accurate than Touch ID. People inside Apple say it is.

咁勁?

仲傳緊7s會轉玻璃底所以有wireless charging

一定要買..... AAPL股票!

咁勁?

一直都有持有AAPL

咁勁?

一直都有持有AAPL

會加碼
Pb3, Apple music無得share歌上Facebook
SE 64 gb
上唔上10.3.3好

除非你等jb

如果唔係梗係升
SE 64 gb
上唔上10.3.3好

倒水到爆 6s
條廣告bar係咁彈上黎
SE 64 gb
上唔上10.3.3好

倒水到爆 6s

Stay係10.3.2會唔會好啲
Ipad air2個moon 突然自己變色失真
又有殘影
係咪就壞
過左保要整幾錢
定買2017 ipad算
而家教猛用降低白降點 同顯示器調較頂住先
又有殘影
係咪就壞
過左保要整幾錢

iPad 5個mon冇Air2咁靚 驚你頂唔順
又有殘影
係咪就壞
過左保要整幾錢

iPad 5個mon冇Air2咁靚 驚你頂唔順

上10.5
想問下大家個Facebook App下面係4個Icon定3個?我原本4個無啦啦變咗3個

同埋大家個香港區App Store有冇變咗做英文?我DFU重裝過個iOS之後唔知點解變咗做英文 個介面係中文但係App Store睇啲App名同簡介變晒做英文

好似原本CityMapper個App,喺Store睇係CityMapper-一個打十個嘅交通App咁上下,入去介紹嗰啲都係中文,依家就變曬做英文,點轉都轉唔返
有無巴打都係 iPhone 7 whatsapp 錄音有時好細聲 好似潛左水咁 要個咀幾乎貼住個mic錄先得
想問下大家個Facebook App下面係4個Icon定3個?我原本4個無啦啦變咗3個

同埋大家個香港區App Store有冇變咗做英文?我DFU重裝過個iOS之後唔知點解變咗做英文 個介面係中文但係App Store睇啲App名同簡介變晒做英文

好似原本CityMapper個App,喺Store睇係CityMapper-一個打十個嘅交通App咁上下,入去介紹嗰啲都係中文,依家就變曬做英文,點轉都轉唔返

點解我係4個變5個

點解我係4個變5個

聽講有d係被邀請作測試,所以有3有4,甚至5

點解我係4個變5個

A/B testing

點解我係4個變5個

A/B testing

我iPad 5個
iPhone 4個

點解我係4個變5個

A/B testing

我iPad 5個
iPhone 4個

我無咗交友邀請嗰個Icon
Block 完上面嗰堆 server 用唔到 Facebook app
網頁版就得 但係解 block 好似都唔得
其實係咪 fb app 壞

降返adblock落2.8.2

有冇mac 機可以down grade adblock
有冇mac 機可以down grade adblock

我啱啱睇緊呢篇野

http://www.idownloadblog.com/2015/12/25/how-to-download-older-versions-of-ios-apps/
爆mon 約左時間
係咪淨帶部機就得
點解adblock會突然唔work

個個都話唔work但我update咗仲係好正常用緊
係咪同我仲用緊iOS 9.3.5有關

X2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞