[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
ios11 出左devloper beta5

down緊ipsw

Ipad up緊
SE唔敢上DB5住
setting icon深色左

仲以為我睇錯

仲以為我睇錯

仲有冇bug係fix左

down緊ipsw

有冇link? 唔係developer
升緊

down緊ipsw

google how to download developer beta without developer account

down緊ipsw

google how to download developer beta without developer account

其實聽日都會有public Beta
開app動畫都係好撚慢

繼續reduce motion好過
keyboard 3d touch個震好似唔同左
除左啲icon好似同beta 4唔係差太遠,screen orientation都係鳩鳩地
唔係講笑 touch id擺後面既話我唔買了

升緊

基本上牙CHOK每次都話唔買然後買左

有錢囝係唔同D

基本上牙CHOK每次都話唔買然後買左

有錢囝係唔同D

人生......
Block 完上面嗰堆 server 用唔到 Facebook app
網頁版就得 但係解 block 好似都唔得
其實係咪 fb app 壞

降返adblock落2.8.2

會有返dummy VPN?

開app動畫都係好撚慢

Ip7plus 表示好撚順暢
Beta 5 Moov 個lock screen widget 終於用得返
依家錄影同影相個陣不停係到震,洗過機都係咁,係咪個防震壞咗
iphone 6s plus 過咗保

我都係6s plus 個鏡頭狂震 痴線
開app動畫都係好撚慢

同樣既機
唔同既命運
lock screen 又lag
又respring
開app動畫都係好撚慢

同樣既機
唔同既命運
lock screen 又lag
又respring

升左dp5 未先

屌越諗越嬲
俾多左錢都仲保條撚,有咩理由唔換新,佢即場自己用部MBA裝唔到firmware,又唔係人為損壞

如果你而家手動打爆個Moon...
咁應該可以換?

問題係明明有保但Apple store照水走你

OK,姐係平時/正常係過左保先會送人去外判?
如果係咁姐係頭先隻精靈on9或者玩我
咁我試吓撞第二隻好人d既...

好似話開唔到機嘅都會一律送外判

btw 你有AC+應該叫經理

唔著機一律要去外判TSO ,有冇AC+都一樣,嗰邊有專責人員驗機(check 吓有冇換假零件,然後特登整唔著佢搏換機嚟㧪零件之類)
有冇AC+一樣,

咁既然我有AC+,係咪姐係去TSO點搞都唔會收一毫子?
search過吓香港外判d口碑,真係好伏吓...
屌佢老味積木狗累真用家
dp5 好凍, 去返10.3.3 個感覺
dp5 好凍, 去返10.3.3 個感覺

+1
真係有10.3.3感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞