[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
正常開Siri 出來果時會有一下聲音,
但我部se就靜音無聲,可以點較返有聲?

我冇左果下 「咚咚」 好耐 唔知做乜

就係無左呢下聲,但ipad又正常

點先可以再快啲
r7000
smt1000

1000共用黎
一係轉3台好似有足料版

電腦經router都有700-900mbps
正常開Siri 出來果時會有一下聲音,
但我部se就靜音無聲,可以點較返有聲?

我冇左果下 「咚咚」 好耐 唔知做乜

就係無左呢下聲,但ipad又正常

我set震機mode佢又有震兩下
我imac 間唔中會有d 咚咚咁既聲,第一下低音第二下高音,係咩黎?又唔見係有notifications 喎
我imac 間唔中會有d 咚咚咁既聲,第一下低音第二下高音,係咩黎?又唔見係有notifications 喎

whatsapp web / FB?

都唔係喎,fb 既話會有個括號一字實睇到,同埋無係電腦開WhatsApp

都唔係喎,fb 既話會有個括號一字實睇到,同埋無係電腦開WhatsApp

咁唔知咩黎 好少開電腦
10.3.3有冇伏
收到更新了
10.3.3有冇伏
收到更新了

唔知
有無人用數據更新app會十秒無1%電 定本身係咁
11 pb 愉快使用中
Facebook lite幾時會係iOS 上架,依加個Facebook app又食電又食data
Facebook lite幾時會係iOS 上架,依加個Facebook app又食電又食data

應該冇咁快掛
死人Facebook咁撚垃圾
灣仔或附近邊到有貼mon貼服務
部6 plus爆左mon貼

自己貼得啦
有無人用數據更新app會十秒無1%電 定本身係咁

一樣 6s plus
10.3.3有冇伏
收到更新了

唔知

Jenny
巴打們有冇短既差電線推薦
買條比尿袋用
還我click whhel
7+ 10.3.3有無人有發熱問題?
原來beta開左reduce motion係會順好多

你用咩機
我覺得開咗motion其實唔係順唔順
係佢嘅motion design到太「笠籮」
令人覺得好慢,唔夠efficient

所以我而家都開咗reduce motion

你用咩機
我覺得開咗motion其實唔係順唔順
係佢嘅motion design到太「笠籮」
令人覺得好慢,唔夠efficient

所以我而家都開咗reduce motion

我7plus都lag 即刻開左reduce motion
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞