[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
dp5 好凍, 去返10.3.3 個感覺

+1
真係有10.3.3感覺

想轉會用iPhone. 但ip8又好似太貴
而家買ip7會唔會好唔抵?出左ip8 d 大舖買ip7會唔會平d

如果肯定唔會買8就等8出左先買7
想轉會用iPhone. 但ip8又好似太貴
而家買ip7會唔會好唔抵?出左ip8 d 大舖買ip7會唔會平d

如果肯定唔會買8就等8出左先買7

或者買7s
開app動畫都係好撚慢

繼續reduce motion好過

Ip7plus 表示好撚順暢

唔係講笑 touch id擺後面既話我唔買了

基本上牙CHOK每次都話唔買然後買左

有錢囝係唔同D

但係擺後面好柒wo....
10.5都冇野柒
想問出左iphone8後仲有冇6s買 有既話要幾錢
利申6仔就壞
想問出左iphone8後仲有冇6s買 有既話要幾錢
利申6仔就壞

如果你唔係必需要3.5mm 不如買7 6s粒電
Beta 5 Moov 個lock screen widget 終於用得返

究竟係apple問題定moov

問題係明明有保但Apple store照水走你

OK,姐係平時/正常係過左保先會送人去外判?
如果係咁姐係頭先隻精靈on9或者玩我
咁我試吓撞第二隻好人d既...

好似話開唔到機嘅都會一律送外判

btw 你有AC+應該叫經理

唔著機一律要去外判TSO ,有冇AC+都一樣,嗰邊有專責人員驗機(check 吓有冇換假零件,然後特登整唔著佢搏換機嚟㧪零件之類)
有冇AC+一樣,

咁既然我有AC+,係咪姐係去TSO點搞都唔會收一毫子?
search過吓香港外判d口碑,真係好伏吓...
屌佢老味積木狗累真用家

收唔收錢係睇有冇人為損壞,有ac+平啲咁解
開app動畫都係好撚慢

iPad Pro 12.9 2nd gen up咗beta 5 啲animation順返哂
開app動畫都係好撚慢

iPad Pro 12.9 2nd gen up咗beta 5 啲animation順返哂

我懷疑係比10.5養壞左對眼 覺得7plus點都lag d咁
開app動畫都係好撚慢

同樣既機
唔同既命運
lock screen 又lag
又respring

升左dp5 未先

利申 玩緊pb only
冇做過功課點升db

返到再做下功課先
忍夠一日卡1000幾百次
開app動畫都係好撚慢

同樣既機
唔同既命運
lock screen 又lag
又respring

升左dp5 未先

利申 玩緊pb only
冇做過功課點升db

返到再做下功課先
忍夠一日卡1000幾百次

唔洗啦, 今晚1AM有得升.

唔著機一律要去外判TSO ,有冇AC+都一樣,嗰邊有專責人員驗機(check 吓有冇換假零件,然後特登整唔著佢搏換機嚟㧪零件之類)
有冇AC+一樣,

屌佢老味積木狗累真用家

上網見有人被屈入水,不過我iPhone 7係防水同埋AC+有包意外又點計?
唉,總之就好唔想送羊入虎口

有冇AC+一樣,

屌佢老味積木狗累真用家

積木狗真係死全家
而家都唔知邊到買多d保障
之前買iphone6都係貪有14日無條件先係retail store到買

有冇AC+一樣,

屌佢老味積木狗累真用家

上網見有人被屈入水,不過我iPhone 7係防水同埋AC+有包意外又點計?

AC+係包兩次人為損壞平價維修,有AC+平啲,冇就貴好多咁姐,同如何決定收唔收錢係冇關係,唔會話有AC+就高級啲、鬆手啲、有人為損壞入水都唔收⋯⋯
老老實實班維修人員打份工,你部機冇事冇幹佢哋最開心,有人為或者入水又要同你報價,又要俾你投訴佢重煩啦,邊得閒屈你,收咗錢又唔係佢袋,早啲搞掂收工唔好⋯⋯

有冇AC+一樣,

屌佢老味積木狗累真用家

AC+係包兩次人為損壞平價維修,有AC+平啲,冇就貴好多咁姐,同如何決定收唔收錢係冇關係,唔會話有AC+就高級啲、鬆手啲、有人為損壞入水都唔收⋯⋯
老老實實班維修人員打份工,你部機冇事冇幹佢哋最開心,有人為或者入水又要同你報價,又要俾你投訴佢重煩啦,邊得閒屈你,收咗錢又唔係佢袋,早啲搞掂收工唔好⋯⋯

因為咁煩, 我已經買APPLE野唔會再買AC+
Beta 5 Moov 個lock screen widget 終於用得返

應該係ios問題,我用kkBox up左pd5都正常返
ipad air 升ios11 係咪開始lag機
個介面好似幾正
利申:用緊ios 9

應該係ios問題,我用kkBox up左db5都正常返

有冇AC+一樣,

屌佢老味積木狗累真用家

積木狗真係死全家
而家都唔知邊到買多d保障
之前買iphone6都係貪有14日無條件先係retail store到買

係咪因為大量蟹貨refund先搞到而家咁?
唔係講笑 touch id擺後面既話我唔買了

基本上牙CHOK每次都話唔買然後買左

有錢囝係唔同D

但係擺後面好柒wo....
10.5都冇野柒

開app動畫都係好撚慢

我懷疑係比10.5養壞左對眼 覺得7plus點都lag d咁

120hz 魔力

有冇AC+一樣,

屌佢老味積木狗累真用家

因為咁煩, 我已經買APPLE野唔會再買AC+

佢衣家咁處理係仲差過14日唔俾換,因為唔俾換係要當面買嗰時三口六面講
不過我衣家係要拎左部機去Store,佢check完先耍人去外判,姐係最少已經要個客行多一次
以前咩野響Apple Store買,仲要連埋AC+既所謂優待完全無晒
佢地咁搞法個品牌唔會維持得耐
定係因為香港消費者法例垃圾,定香港人好洽d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞