[月經] iOS集中討論區 (20) iOS 11 beta仍然倒水中

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
PB4已出
PB4已出

downloading

PB4已出

慢左幾步添
iOS 10.3.3 Adblock 唔work
竟然ios 11得
PB4已出

downloading

大家部機有無發熱?
利申:iPhone 7
PB4已出

downloading

大家部機有無發熱?
利申:iPhone 7

啱啱up完唔熱就假啦下話
倒水問題已解決

其實搞到咁,主要有好多PK換啲假零件然後用高電壓打死塊底版整到唔著,然後搏換機,再賣上大陸,以前Apple鬆手,好多PK因為咁賺咗好撚多。
因為咁Apple開始唔著機就要驗,班PK就愈改愈叼轉,唔想俾Apple發現,Apple唯有愈驗愈嚴⋯⋯

大陸班仆街

就算係咁都係佢地雙方之間既事,或者應該話一間公司打開門做生意,越做得大就越招搖風險,無人有義務幫佢
更何況利益受損既係正正當當既消費者,衣家根本係店大欺客,或者係香港社會結構性幫商家佬洽消費者
(有時見到呢d生活細節就體會到民主法治既重要)

咩叫佢地雙方既事,依家咪就係一個賣(蘋果),同一個買(我地&大陸佬)
我地就係因為班大陸佬咁樣而受害

掉轉頭諗,你係蘋果個邊,唔通你同買野啲人講,我要睇你係咪大陸佬,係既我就唔賣俾你啦喎

點會唔係有三方,你除左Apple自己之外無人應該將另外兩者混淆
點樣將完全正當既客同昆鳩Apple既狗去區分係做生意嗰個既責任
有時香港人真係唔好怪其他人,少少自保意識都無,知唔知咩野叫立場? 工會同消費者團體都無影響力,俾商家當狗撚仲要幫埋人講說話

我從來都無覺得蘋果咁做係岩,之前呢到同舊登都有唔少人部機無入水都俾佢老屈,我都認為蘋果既服務質數係每況愈下

你都識講啦,法例保障商家,除左唔買蘋果(又或者聲討)之外,我地呢班消費者仲可以做啲咩
蘋果作為商家,有法例去保障到佢,佢做咩仲要做咁多野,為既只係一個地區既營業額 / 形象,佢有睇到香港咁大咩,我唔覺囉

所以我已經將個blame放左去制度
你唔見Apple響其他地方,包括大陸,有落閘14日換呢d policy,咁意味左d咩?

澳門同台灣都冇14日
如果真係面部解鎖,
帶左眼鏡/留鬚/訓係度壓住塊臉
係咪開唔到

韓國人開唔到

港女夜晚落妝都應該開唔到

呢啲叫喬妝

典算好..我成日化妝
GM版近了
倒水問題已解決

GM版近了

起碼仲有多個beta
保守估計Beta 7先係GM
如果真係面部解鎖,
係咪開唔到

韓國人開唔到

呢啲叫喬妝

認到既叫化妝 認唔到既,叫喬裝 by 子華神
如果真係面部解鎖,
係咪開唔到

韓國人開唔到

呢啲叫喬妝

認到既叫化妝 認唔到既,叫喬裝 by 子華神
點解升左pb4之後設定啲數字好似唔同左咁嘅
有冇人知點解Spotify歌單跟title排會變咗跟中文排?
之前我一直都係跟英文排
已經試過重新裝過都冇用

利申:Spotify美國ac
電話都係用英文
九成係英文歌

WatchOS 仲未有 public beta
有冇ios 11 pd 巴打更新唔到日本app,轉左日本acc 都唔得

不嬲冇
Iphone 主力機係咪時候上pb4 呢?

可以試下 唔岩心水咪降

可以試下 唔岩心水咪降

ipad pro 都由pb3 玩起都ok.

但iphone 6s plus 倒水電係咪解決左?

返到公司up 先

不嬲冇

咁我記錯
以前成日亂上 dp / pb 都分唔清
Iphone 6 升左上10.3.3之後
電量顯示長期100%
Google左啲方法都唔work
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞